Založ si blog

Bude Amerika horieť?

Pri nedávnej príležitosti nariadenia homosexuálnych manželstiev vo všetkých 50 štátoch USA Najvyšším súdom, sa konzervatívna pravicová spravodajská stanica FOX News postarala o poriadny rozruch, keď odvysielala rozhovor s pastorom Rickom WIlesom ktorý tvrdí, že USA budú – ako dôsledok Božieho súdu – napadnuté a zničené „ich nepriateľom.“

 

Páni, súdruhovia; nemajte obavy ohľadom toho, čo sa hovorí o glasnosti, perestrojke a demokracii. Tieto termíny slúžia primárne pre verejnosť. V skutočnosti nenastane žiadna podstatná vnútorná zmena v Sovietskom Zväze, všetko to budú len kozmetické úpravy. Naším cieľom je odzbrojiť Ameriku a nechať ju zaspať na vavrínoch. 

M. Gorbačov

 

(Famous Quotes About Rights and Liberty, str 135: https://books.google.sk/books/about/Famous_Quotes_About_Rights_and_Liberty_F.html?id=DDBtBAAAQBAJ&hl=sk)

 

 

 

Vojna medzi komunizmom a kapitalizmom je nevyhnutná. Dnes ale nie sme dostatočne silní, aby sme mohli zaútočiť. Náš čas príde tak za dvadsať, tridsať rokov. Na to, aby sme zvíťazili, budeme potrebovať moment prekvapenia … Takže začneme všade hlásať o našej túžbe po mieri … Akonáhle prestanú byť (kapitalisti) ostražití, rozdrvíme ich našimi železnými päsťami.

D. Manuilsky, reč v Leninovej škole politického boja, 1931

 

(Dictionary of Military and Naval Quotations, str 228:

https://books.google.sk/books?id=tg8xIiEfFL0C&printsec=frontcover&dq=Dictionary+of+Military+and+Naval+Quotations&hl=sk&sa=X&ei=eNeaVZOlL4q6swGPnYOQDw&ved=0CB4Q6AEwAA#v=onepage&q&f=false)

 

 

 

Rick Wilseon o sobášoch homosexuálov: Amerika bude horieť

 

  1. jún 2015, FOX News

 

http://video.foxnews.com/v/4330575981001/rick-wiles-on-gay-marriage-america-will-burn/?intcmp=obnetwork#sp=show-clips

 

 

Alan Colmes, moderátor: Rick, Najvyšší súd rozhodol v prípade manželstiev homosexuálov; niektorí ľudia veria, že nedávne záplavy vo Washnigtone D.C. boli Božím trestom za toto rozhodnutie. Myslíte si to aj vy?

 

RW: Bol som vo Washingtone D.C. v piatok … Zastavil som sa, otvoril som si svoju Bibliu a čítal som nahlas 50. kapitolu Jeremiáša.

 

AC: A čo sa tam písalo?

RW: 50. kapitola Jeremiáša hovorí o súde nad Babylonom a ja som cítil, že by toto slovo malo byť povedané verejne, nahlas v tento deň tohto nešťastného rozhodnutia Najvyššieho súdu USA, ktoré nahnevalo Boha. Verím, že Babylon predstavuje aj Ameriku. Už nie sme viac kresťanským národom. Stali sme sa pohanským národom, prekliatym biblickým Babylonom. A jedno Vám poviem, Alan – Babylon nemal pekný koniec.

 

AC: Niečo podobného ste hovorili už pred časom, citujem: „Verím, že hovorím z Ducha Svätého. A ja vám hovorím – príde náhle a nečakané ničenie. Amerika padne na kolená, bude trpieť spôsobom, aký si nevieme ani predstaviť. Slovo, ktoré sa mi neustále vybavuje, je ´oheň.´ Neviem, či nepokoje, vojna, alebo objekty z vesmíru zasiahnu Ameriku. Ale viem, že obrovský, všetko ničiaci oheň sa rozprestrie nad Amerikou a táto krajina bude zdevastovaná a spálená.“ Stojíte si stále za tým? A myslíte si, že toto sa udeje kvôli rozhodnutiu Najvyššieho súdu, ktoré prišlo minulý týždeň?

RW: Alan, absolútne si za týmito slovami stojím. Toto bola moja správa pre Ameriku, aký bude jej osud, ak sa neobráti.

 

AC: Čo sa teda udeje?

RW: Udeje sa to, že Boh odníme od nás svoju priazeň, požehnanie a ochranu. Naším nepriateľom bude dovolené zaútočiť na tento národ. Verím, že ako prvé nastanú finančné problémy, vidím paniku ohľadom stavu našich financií … dolár bude nahradený nejakým druhom nadnárodnej meny. Verím, že Amerika príde o svoje zdroje. A tento národ bude zasiahnutý smrteľnými chorobami, nesmiernými prírodnými katastrofami, strašnými zemetraseniami.

 

AC: Dovoľte mi spýtať sa – toto všetko pre rozhodnutie Najvyššieho súdu ohľadom sobášov homosexuálov?

RW: Nie len kvôli tomu. To je len posledná kvapka.

 

AC: Chcete teda povedať, že to znamená koniec sveta?

RW: Nie, to nebude koniec sveta. Bude to len koniec Spojených Štátov Amerických, ako ich poznáme.

 

AC: Čo sa teda udeje?

RW: Hlavným Božím trestom bude prekvapivý útok našich nepriateľov, ktorí dokonca rozmiestnia svojich vojakov na území USA. Američania sa stanú otrokmi vo vlastnej krajine.

 

AC: Kedy sa to udeje?

RW: To netuším Alan. Ale môžem povedať, že to dlho nebude trvať a zasiahnu nás silné zemetrasenia.

 

AC: Je to bezprostredné?

RW: Áno.

 

AC: Máte strach?

RW: Nie, pane. Som len pokorným služobníkom. Boh bol milostivý k tomuto národu celé desaťročia; no my sme ho neustále urážali, odmietli sme jeho zákon a lásku, rebelovali sme proti nemu. A on nemá inej možnosti než skoncovať s touto hroznou rebéliou … Alan, dúfam, že nežijete v New Yorku. Mám v pláne opustiť krajinu.

 

AC: Naozaj?

Áno, definitívne som sa rozhodol opustiť túto krajinu. Mojim poslaním bolo varovať Ameriku. Robil som tak sedemnásť rokov. Teraz … je koniec. Ja som si svoju prácu odviedol; no Amerika sa rozhodla, ako sa rozhodla.

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

Memorandum o potrebe zbližovania stredoeurópskych národov na báze národno-konzervatívnych hodnôt

30.10.2023

(vypracoval Matej Gavlák, 30.10. 2023) Na zachovanie našich starobylých národov je potreba zmena uvažovania a zmena taktiky stredoeurópskych národno-konzervatívnych síl. 1) Politická realita stredoeurópskeho priestoru a) Geopoliticky a historicky je stredná Európa do značnej miery jeden celok s veľmi podobnou mentalitou, podobnými problémami a podobnými [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Takmer 100 dronov a rakiet. Masívny ruský útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 10:02

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.