Založ si blog

Ďalšie proroctvo odkazujúce na útek akéhosi pápeža z Ríma

V roku 1783 bol v knižnici v Premolskom opátstve objavený záhadný rukopis neznámeho mnícha, ktorý v ňom prebýval o tri storočia skôr. Na rukopise bolo zaznamenané isté proroctvo.

 

Rukopis hovoril o akomsi pápežovi, ktorý počas veľký nepokojov opustí mesto Rím. Podobné proroctvá som kedysi spísal pod článkom s názvom „Bude za Františka I. zničený Rím tak, ako to predpovedá proroctvo sv. Malachiáša?“ (http://mpgavlak.blog.pravda.sk/2016/01/23/bude-za-frantiska-i-zniceny-rim-tak-ako-to-predpoveda-proroctvo-sv-malachiasa). Čo je zaujímavé, zdá sa, že toto proroctvo naznačuje že v čase týchto udalostí budú dvaja pápeži.

 

Polovica proroctva hovorí, že tieto udalosti budú súčasťou väčšieho konfliktu a pred Rímom príde pohroma najprv na mesto zvané „Lutetius,“ čo je starolatinské označenie Paríža. Na konci však Boh zázračne zasiahne. Tieto opisy sa zas podobajú na iné proroctvá, ktoré som zhrnul v článku „3. svetová vojna v proroctvách: Víťaz od Západu“ (http://mpgavlak.blog.pravda.sk/2015/10/24/3-svetova-vojna-v-proroctvach-3-vitaz-od-zapadu/).

 

 

Mních z Premolu, 15. storočie

 

„Všade je vojna! Ľudia a národy sa postavili jeden proti druhému. Vojna, vojna, vojna! Občianske a medzinárodné vojny! Nárek a smrť sú všade! Celým svetom sa rozmohol hladomor. Bude Lutetius (Paríž) zničený? Prečo to, ó Pane, svojou mocnou rukou nezastavíš? Musia byť všetky prírodné živly nástrojom Tvojho hnevu? Stačilo, Pane, dosť! Mestá sú zničené, živly sa utrhli z reťaze, zem sa všade trasie.

 

Udeľ milosť, milosť aspoň pre Rím! Ale ty nepočúvaš moje prosby a Rím taktiež upadá do chaosu. Vidím kráľa Ríma s krížom a tiarou (pápežská trojkoruna) ako si zo svojich topánok trasie prach a v zhone uteká na druhý breh. Tvoja Cirkev, ó Pane, je rozdelená tvojimi vlastnými deťmi. Jeden tábor je verný pápežovi, ktorý utiekol, druhý tábor je verný vláde Ríma, ktorá rešpektuje žezlo, no rozbila tiaru.

 

Zrazu som z Blízkeho východu uvidel prichádzať významného mladého muža. Mal zapriahnutého leva a v ruke držal ohnivý meč. Francúzsko pred ním zahvízdalo. Mnoho ľudí pred ním padlo, pretože Duch Boží bol s ním. Prišiel do ruín Ríma a svoje ruky vložil do pápežských rúk. Bol to on, kto dal tiaru na ožiarenú hlavu rozhodnutý uskutočniť reformy opozičnými frakciami odmietané.

 

Môj duch poletoval a oči videli obraz strašnej skazy. Duch mi však povedal, že človek, ktorý dúfa v Boha, robí pokánie. Všemohúci Boh vo svojej nesmiernej milosti teda nakoniec ukončí zmätok a nastane nová doba. Duch mi povedal: „Toto bude počiatok konca časov.“ V tom som sa zhrozený zobudil.“   

 

(http://catholicprophecy.org/pope-pius-ix/)

„Príde veľký zázrak, ktorý zanechá svet v úžase. Ale tomuto zázraku bude predchádzať triumf revolúcie, počas ktorého bude Cirkev prechádzať utrpením, ktoré nemožno ani opísať.“

Pius IX.

 

* * *

 

Tak ako Dobšinský zbieral rozprávky, tak istý pán menom Yves Dupont zbieral proroctvá spísané rôznymi katolíckymi svätcami. Tie potom vydal v knihe s jednoduchým názvom „Catholic Prophecy.“ Tieto rôzne proroctvá z rôznych dôb a od rôznych autorov sú mimoriadne zaujímavé v tom, že akoby hovorili jeden a ten istý príbeh, vždy len z trošku iného uhlu pohľadu.

Avšak podstata je VŽDY tá istá: pre hriechy ľudstva – laikov, ale aj kňazov – strestá Boh ľudí dvoma strašnými spôsobmi – nukleárnou vojnou a troma dňami temnoty.

 

A) Toto „Obdobie trestu“ má začať ničivou občianskou vojnou, kedy „bude horieť celý Paríž,“ ale aj ďalšie miesta po krajine.

O pár mesiacov na to vypuknú ešte väčšie nepokoje v Ríme, davy začnú prenasledovať a zabíjať kňazov, ako aj ďalších predstaviteľov cirkvi, a „pápež utečie z Ríma.“

Práve v období nepokojov v Ríme má Boh ukázať posledné veľké varovanie, aby sa ľudia obrátili, kým je čas – výnimočne jasnú kométu, ktorej úlomky dopadnú na zem a spôsobia masívne prílivové vlny.

 

B) Občianske vojny budú dlho pripravovanou podvratnou akciou ruských vojenských zložiek – keď bude situácia vo Francúzsku a Taliansku najhoršia, ruské vojská najprv zaútočia na Turecko. Táto udalosť bude v budúcnosti považovaná za začiatok 3. svetovej vojny.

Vrchol však nastane až o čosi neskôr, keď Rusi spolu s moslimskými národmi podniknú inváziu do Európy a ich spojenci Číňania sa vylodia na západnom pobreží USA.

 

C) Nukleárna vojna bude prvým Božím trestom, no príde ešte druhý – Tri dni temnoty. Tie definitívne pomôžu Božiemu ľudu poraziť tri tyranské mocnosti z Východu a zvyšky obyvateľov z Ruska, Číny, moslimských národov, ba aj Izraela sa dajú na katolícku vieru a uznajú nového pápeža za jediného zástupcu Boha na zemi.

 

D) Podľa blahoslaveného Holzhausera má takto skončiť „naša doba“ – piate obdobie Cirkvi – a začať má nové, šieste obdobie. Bude to doba, kedy sa celý svet obráti ku Kristovi skrze jedinú pravú Rímskokatolícku cirkev.

Toto obdobie však bude trvať len do sto rokov, potom nadíde siedma doba – obdobie totálneho úpadku viery, horšieho ako je dnes. V siedmej dobe sa vlády nad svetom zmocní biblický Antikrist a po 3 a pol roku nevídanej tyranie bude porazený Druhým príchodom Pána Ježiša Krista.

 

Amen!

 

Obr.: Súčasnosť – Nepokoje a vojna – Pápež uteká z Ríma – Zjavenie nového pápeža a Veľkého kráľa – 3 dni temnoty– Doba mieru –  Zjavenie Antikrista

 

P.S.: Najúčinnejšou duchovnou zbraňou je modlitba sv. ruženca. Panna Mária sľúbila špeciálnu ochranu a starostlivosť o tých, ktorí sa jej ruženec modlia.

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

Memorandum o potrebe zbližovania stredoeurópskych národov na báze národno-konzervatívnych hodnôt

30.10.2023

(vypracoval Matej Gavlák, 30.10. 2023) Na zachovanie našich starobylých národov je potreba zmena uvažovania a zmena taktiky stredoeurópskych národno-konzervatívnych síl. 1) Politická realita stredoeurópskeho priestoru a) Geopoliticky a historicky je stredná Európa do značnej miery jeden celok s veľmi podobnou mentalitou, podobnými problémami a podobnými [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.