Založ si blog

„Predchodca Antikrista, “ ako ho predpovedala Panna Mária v La Salette

Veľké množstvo katolíckych proroctiev sa zhoduje v tom, že niekedy v budúcnosti nastanú vo Francúzku a následne aj v Taliansku veľké nepokoje, počas ktorých akýsi pápež utečie z Ríma. To spôsobí v katolíckej cirkvi obrovský chaos. Hovorí sa, že podobne ako jej Pán, aj ona „bude ukrižovaná“ (ale nakoniec rovnako tak „vstane z mŕtvych“).

Lenže tieto udalosti majú byť len počiatkom ďalších hrôz: Rusko, Čína a moslimské krajiny majú následne nečakane napadnúť v chaose a občianskych vojnách sa zmietajúcu Európu, ako aj Ameriku, ktorá bude tiež na tom veľmi biedne.

Do Európy má vtrhnúť akýsi zúrivý vojvodca, ktorého Panna Mária v La Sallete nazvala „predchodcom Antikrista.“

 

(http://www.marie-julie-jahenny.fr/carte-d%27invasion-de-la-france.htm)

 

Obr.1: Mapa Francúzska zostavená podľa rôznych katolíckych proroctiev. Krajina má byť napadnutá z východu Ruskom a z juhu arabskými národmi. To isté má platiť pre celú Európu.

 

Panna Mária sa 18. septembra 1846 zjavila v malej horskej dedinke La Salette dvom malým pastierikom kráv: Melánii Calvatovej a Maximinovi Giraudovi. Melánia mala 15 rokov, Maximin 11. Počas jedného takéhoto dňa, keď obaja pásli kravy svojich pánov, sa im vysoko v horách zjavilo najprv nejaké zvláštne svetlo, z ktorého sa postupne stala „prekrásna Pania.“ Prihovorila sa deťom po francúzsky, no oni sami jej dobre nerozumeli, lebo sa dorozumievali miestnymi dialektmi. Potom začala pani rozprávať ich jazykom.

Podľa Melánie Panna Mária najskôr hovorila o „zlých kňazoch,“ ktorí „svojim životom nanovo križujú“ samotného Spasiteľa. Ľudia pre svoje hriechy zakúsia množstvá trestov, ako napríklad neúrodu, a zvlášť Taliansko postihne vojna. Ale ani to ľudí neobráti. „Paríž bude (preto) spálený a Marseille pohltený vodami.“

 

Panna Mária medzi inými vyslovila aj tieto slová:

Antikristov predchodca bude so svojimi vojskami z mnohých národov bojovať proti pravému Kristovi, jedinému Spasiteľovi sveta. Preleje mnoho krvi a bude chcieť zničiť Boží kult, aby sa sám dal uctievať ako Boh.“

 

Z týchto slov sa zdá, že „predchodca Antikrista“ bude mužom nejakého náboženstva. A skutočne, v moslimskom svete existuje proroctvo o akomsi mužovi, zvanom Mahdí, čo v preklade znamená „Alahom vedený.“ Mahdí má byť imám – vodca – ktorý na istý čas zavedie na celej zemi jednu „pravú vieru“ (islam) a zabezpečí roky mieru.

„Väčšina šiitských moslimov verí, že 12. imám bol narodený v roku 686, no Alah ho uchováva na skrytom mieste až do dňa súdu (nemoslimov)… viera v 12. imáma sa vzťahuje na proroctvo o Mahdím, čo v preklade z arabčiny znamená mesiáš, alebo vodca.

Šiiti nevedia, kedy Mahdí príde, no veria, že ukončí utrpenie ich ľudu.

Iránsky prezident Mahmúd Ahmedínedžád sa neraz nechal počuť, že nielenže verí v návrat Mahdího, ale že tento jeho príchod je už blízko a je povinnosťou iránskej vlády pripraviť sa naň.“

http://www1.cbn.com/onlinediscipleship/12th-imam-key-facet-of-islamic-prophecy-fuels-middle-east-turmoil

 

(https://www.deviantart.com/ansaryaahmed/art/I-came-to-you-in-the-name-of-Imam-al-Mahdi-pbuh-546692576)

Obr.2: „Očakávaný záchranca sveta: Imám Mohamed Al-Mahdí“

 

Ak by sme mali veriť proroctvám spísaným napríklad v knihe Yvesa Duponta „The Catholic Prophecy,“ doba samotného biblického Antikrista je od nás ešte veľmi ďaleko a zrejme sa jej nikto z nás nedožije. Avšak doba jeho predchodcu sa môže kedykoľvek priblížiť. Všetko závisí od konania ľudí – či budú naďalej tvrdošijne vzdorovať Božím prikázaniam, alebo svoje zmýšľanie na poslednú chvíľu zmenia.

 

 

* * *

Tak ako Dobšinský zbieral rozprávky, tak istý pán menom Yves Dupont zbieral proroctvá spísané rôznymi katolíckymi svätcami. Tie potom vydal v knihe s jednoduchým názvom „Catholic Prophecy.“ Tieto rôzne proroctvá z rôznych dôb a od rôznych autorov sú mimoriadne zaujímavé v tom, že akoby hovorili jeden a ten istý príbeh, vždy len z trošku iného uhlu pohľadu.

Avšak podstata je VŽDY tá istá: pre hriechy ľudstva – laikov, ale aj kňazov – strestá Boh ľudí dvoma strašnými spôsobmi – nukleárnou vojnou a troma dňami temnoty.

 

A) Toto „Obdobie trestu“ má začať ničivou občianskou vojnou, kedy „bude horieť celý Paríž,“ ale aj ďalšie miesta po krajine.

O pár mesiacov na to vypuknú ešte väčšie nepokoje v Ríme, davy začnú prenasledovať a zabíjať kňazov, ako aj ďalších predstaviteľov cirkvi, a „pápež utečie z Ríma.“

Práve v období nepokojov v Ríme má Boh ukázať posledné veľké varovanie, aby sa ľudia obrátili, kým je čas – výnimočne jasnú kométu, ktorej úlomky dopadnú na zem a spôsobia masívne prílivové vlny.

 

B) Občianske vojny budú dlho pripravovanou podvratnou akciou ruských vojenských zložiek – keď bude situácia vo Francúzsku a Taliansku najhoršia, ruské vojská najprv zaútočia na Turecko. Táto udalosť bude v budúcnosti považovaná za začiatok 3. svetovej vojny.

Vrchol však nastane až o čosi neskôr, keď Rusi spolu s moslimskými národmi podniknú inváziu do Európy a ich spojenci Číňania sa vylodia na západnom pobreží USA.

 

C) Nukleárna vojna bude prvým Božím trestom, no príde ešte druhý – Tri dni temnoty. Tie definitívne pomôžu Božiemu ľudu poraziť tri tyranské mocnosti z Východu a zvyšky obyvateľov z Ruska, Číny, moslimských národov, ba aj Izraela sa dajú na katolícku vieru a uznajú nového pápeža za jediného zástupcu Boha na zemi.

 

D) Podľa blahoslaveného Holzhausera má takto skončiť „naša doba“ – piate obdobie Cirkvi – a začať má nové, šieste obdobie. Bude to doba, kedy sa celý svet obráti ku Kristovi skrze jedinú pravú Rímskokatolícku cirkev.

Toto obdobie však bude trvať len do sto rokov, potom nadíde siedma doba – obdobie totálneho úpadku viery, horšieho ako je dnes. V siedmej dobe sa vlády nad svetom zmocní biblický Antikrist a po 3 a pol roku nevídanej tyranie bude porazený Druhým príchodom Pána Ježiša Krista.

 

Amen!

 

(http://www.freerepublic.com/focus/f-religion/2806973/posts)

Obr.: Súčasnosť – Nepokoje a vojna – Pápež uteká z Ríma – Zjavenie nového pápeža a Veľkého kráľa – 3 dni temnoty– Doba mieru –  Zjavenie Antikrista

 

Tri dni temnoty som už spomínal aj v článku „Tretia svetová vojna v proroctvách: Víťaz od Západu,“ v sekcii 8 – https://mpgavlak.blog.pravda.sk/2015/10/24/3-svetova-vojna-v-proroctvach-3-vitaz-od-zapadu/

 

P.S.: Najúčinnejšou duchovnou zbraňou je modlitba sv. ruženca. Panna Mária sľúbila špeciálnu ochranu a starostlivosť o tých, ktorí sa jej ruženec modlia.

 

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.