Založ si blog

Užívateľ, ktorý predpovedal, že Bergoglio bude ďalším pápežom. . . ako aj to, že bude tým posledným

Je 17.2.2013. Pápež Benedikt XVI. nečakane abdikoval a chystá sa konkláve, ktoré má zvoliť nového pápeža. Niektorí hovoria, že to bude človek tmavej pleti, väčšina komentátorov však vsádza na istotu a očakáva nejakého Taliana. Avšak na jednom fóre venujúcom sa záhadám sa práve v tento deň objavuje podivný komentár hovoriaci, že to bude určite Argentínčan. A to nie je zďaleka všetko…

 

Web godlikeproductions.com je známy tým, že sa venuje rôznym záhadám, konšpiráciám, či predpovediam budúcnosti. Väčšina z tamojšieho obsahu SÚ blbosti a ja sám som sa nechal nachytať snami niektorých užívateľov o tom, že Barack Obama mal byť posledným prezidentom US of A. Hanba mi za to a aj som sa za to ospravedlnil.

Sú však proroctvá, ktoré by mali byť – aspoň z katolíckeho hľadiska – dôveryhodné. Jednak ide o proroctvá svätcov, akými bol napr. Don Bosco, alebo o proroctvá ľudí, o ktorých ich biskupi tvrdia, že sú dôveryhodné. Príkladom môžu byť zjavenia Panny Márie v La Salette, či Fatime. Ostatným veciam radšej neveriť.

Ale toto je iné. Užívateľ Anonymus Coward (tak sú tam označený všetci neregistrovaní) s číslom 34595220 a krajinou pôvodu Rumunskom sa mesiac pred zvolením nového pápeža rozpovedal o tom, kto ním bude, a to nie na základe nejakého sna, ale svojho „interného zdroja.“ Netreba hovoriť, že sa trafil celkom presne.

Tu je celá originálna konverzácia v aj: https://www.godlikeproductions.com/forum1/message2143087/pg1 

A tu slovenský preklad príspevkov užívateľa AC 34595220:

 

AC 34595220, 17.2.2013, 11:57

„Bude to Argentínčan, neviem presne ktorý, ale tým som si istý. Počkajte a uvidíte, že sa to stane!:)“

 

AC 34595220, 17.2.2013, 12:00

„Tipujem, že to bude Sandri, alebo Bergoglio.“

 

AC 34595220, 17.2.2013, 12:07

„Mám svoje informácie, nič netipujem.“

 

AC 34595220, 17.2.2013, 12:14

„Nemáte ani potuchu, ako náš svet skutočne funguje. Všetko je vopred plánované, všetko.“ /odpoveď na reakciu, že počas konkláve sa môže udiať čokoľvek./

 

AC 34595220, 17.2.2013, 12:18

„Nepatrím do žiadnej skupiny, ani nedokážem kontrolovať čas, len mám svojho informátora, ktorý je „veľmi blízko Vatikánu.““ Môžem povedať, že som sa k nemu dostal viac-menej náhodou. Počkajte a uvidíte, že sa to stane.

 

AC 34595220, 17.2.2013, 12:23

„Je ťažké to vysvetliť, ale skúsim. USA chce opäť kontrolovať južnú Ameriku, kde stratila svoj vplyv (sledujte Venezuelu, Brazíliu a ďalšie krajiny)

Môj zdroj mi rovnako povedal, že tento pápež bude ten posledný.

To je všetko, čo o tom viem.“

 

/odpoveď na otázku, prečo by to mal byť práve Argentínčan/

 

 

AC 34595220, 17.2.2013, 12:29

„To viem; netuším, prečo vybrali Argentínčana, tak mi to proste bolo povedané. Možno sa dozviem viac budúci týždeň. Bude to posledný pápež, čo implikuje, že Rím bude možno zničený, ako je predpovedané; dosť ma šokovalo, počuť tieto veci.“

 

/Otázka prečo nebude ďalší pápež z Brazílie, keď USA chcú kontrolovať Brazíliu. Zmieňované proroctvo je to od sv. Malachiáša o poslednom pápežovi/.

 

 

O necelý mesiac neskôr, keď sa ukázalo, že mal AC 34595220 pravdu, sa objavil niekto s číslom AC 36165008 taktiež z Rumunska a tvrdil, že má síce novú IP adresu, ale je to ten istý človek, čo používal meno AC 345952220:

 

AC 36165008, 14.3.2013, 04:45

„Ja som ten človek, ktorý poslal tie správy; som dosť nahnevaný, že moje správy boli vymazané, avšak nemôžem vám o budúcnosti povedať viac, ako som už urobil.

Všetko je vopred plánované, ľudia, videli ste to na vlastné oči.

Pamätajte (proroctvo – čierny pápež – jezuita) dáva zmysel.

Dávajte na seba pozor, nech vás Boh žehná.

 

AC 36165008, 14.3.2013, 04:49

„Som to naozaj ja, nemám AC220, lebo mám meniacu IP, môžete ma podľa IP sledovať a zistiť, že obe adresy sú z rovnakého portu. Dávajte na seba pozor. Toto je moja posledná správa.“

 

AC 36165008, 14.3.2013, 04:54

„Ok, môj zdroj mi povedal, že Američania chceli argentínskeho pápeža z „nezistiteľných dôvodov“ ; očakávajú, že sa s jeho podporou, za 5-10 rokov, zbavia všetkých socialistických vlád v južnej Amerike.

Tiež, moja posledná predpoveď, PRISAHÁM, že vojna v Sýrii skončí za 2-3 mesiace, potom Izrael nabehne do Iránu a bude koniec.“

 

AC 36165008, 14.3.2013, 05:04

„Pamätaj na moje slová, po týchto 2-3 mesiacoch vojna skončí a Assad na 99 percent utečie do Ruska, potom… bodky si doplň“

/odpoveď na otázku, či naozaj skončí vojna v Sýrii a čo bude po nej./

 

AC 36165008, 14.3.2013, 05:15

„Veci sa budú mať takto:

Najprv vojna s Iránom, potom Severnou Kóreou, Čínou, Ruskom.

Pravdepodobne nukleárna.

Veľa ľudí zomrie, Rím bude zničený.

Takmer všetko, čo bolo predpovedané, sa naozaj udeje (vopred plánované).

Taktiež, nové náboženské centrum bude presunuté do Bukurešti v Rumunsku.

 

Ja som chalan z Bukurešti, 19 ročný.

 

Majte sa, ľudia.“

 

 

***

 

Môžu byť naozaj nejaké veci dopredu plánované? Čo potom ale náhody, nečakané udalosti? Plánujete si dovolenku niekoľko mesiacov a dva týždne pred odletom vám povedia, že musíte z nejakej príčiny ostať v práci…

Človek, ktorý o sebe tvrdí, že má 19 rokov (???) evidentne niečo vedel, u argentínskeho pápeža sa strafil, u Assada nie, ale bola to tesnotka.

Dôležité je však to medzi tým – môže byť Rím zničený ešte za Františkovho pontifikátu? Mnohé proroctvá, ktoré som tu umiestnil hovoria presne toto: akýsi pápež utečie z Ríma počas veľkých nepokojov a ruská vlajka bude viať nad Chrámom sv. Petra.

Je to všetko vopred pripravené? Možno, kto vie. Minimálne ruskí generáli sa na niečo môžu chystať a nebude to nič pekného. Avšak dôležitá je iná vec: všetko má pod kontrolou Boh!

Áno, tie zmieňované proroctvá, ktoré spomína aj náš rumunský priateľ, hovoria, že hlavným faktorom prečo sa to má udiať je všadeprítomný hriech.

Žijeme v dobe, kedy už nie Boh hovorí, čo je dobré a čo zlé, ale ľudia. A tak je zrazu „dobrá“ homosexualita, „kohabitácia“ (divné slovo), voľný sexuálny život, pedofília (podľa istého „mienkotvorného“ denníka) atď, atp. TOTO VŠETKO VŠAK BUDE DOVODOM SKAZY TÝCH, KTORÍ TAK ŽIJÚ!

Žiť si len tak, šak čo, „naco papír, maminko,“ nie je v skutočnosti len tak. Má to svoje temné a strašné dôsledky. Či sa to niekomu páči, alebo nie. Mne osobne môže byť jedno, kto si ako žije. Ale Boh, Stvoriteľ ľudského pokolenia, stanovil jasné pravidlá, ako majú ľudia žiť, inak by tu nastala Sodoma-Gomora. To, že ľudia tieto pravidlá nerešpektujú, je jednak zločin (v Božích očiach) a jednak provokácia k trestu.

Ako dlho chcete ešte Boha provokovať?

 

 

DOPLNENIE

Podľa katolíckych proroctiev nemá byť „posledný pápež pred zničením Ríma“ tým úplne posledným pontifom v celých dejinách, aj keď to tak nepriatelia Svätej cirkvi rímskokatolíckej možno plánujú. Naopak, má to byť posledný pápež našej doby – čím sa myslí obdobie sekulárnych republík.

Na územiach, ktoré obsadili Američania počas 2. Svetovej vojny, bola zavedená demokracia, ich systém vlády. Na územiach zabratými Rusmi bol nimi nastolený komunizmus.

Počas tejto „Tretej vojny“ však nebude víťazom ani jedna superveľmoc, ale akýsi nečakaný vojvodca z Francúzska, potomok kráľovskej rodiny. A na územiach, ktoré oslobodia jeho armády, bude zavedený staro-nový politický režim – katolícke kráľovstvá.

Doba po sekulárnych republikách teda má byť dobou akejsi nadnárodnej únie katolíckych kráľovstiev pod patronátom tohto Francúza zvanej Svätá Ríša Rímska. Bude to obdobie opätovného rozmachu katolíckeho náboženstva potom, čo bolo takmer zničené.

Rím bude obnovený, ako aj mnoho iných miest. Ale mnohé iné obnovené už nikdy nebudú.

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

Memorandum o potrebe zbližovania stredoeurópskych národov na báze národno-konzervatívnych hodnôt

30.10.2023

(vypracoval Matej Gavlák, 30.10. 2023) Na zachovanie našich starobylých národov je potreba zmena uvažovania a zmena taktiky stredoeurópskych národno-konzervatívnych síl. 1) Politická realita stredoeurópskeho priestoru a) Geopoliticky a historicky je stredná Európa do značnej miery jeden celok s veľmi podobnou mentalitou, podobnými problémami a podobnými [...]

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.