Založ si blog

Užívateľ, ktorý v roku 2016 posmešne predpovedal Británii „mor, biedu a anarchiu. “

Mám taký zvyk. Vždy, keď niekde v nejakom článku narazím na nejakú zaujímavú pasáž, tak si ju prekopírujem a uložím do wordu. Takto mám v počítači asi 30 wordovských súborov nazvaných „Dobré hlášky“ (I. až XXVIII.) a každý zo súborov má tak 30 strán rôznych troj- päť- riadkových citátikov.

V roku 2016 – prakticky ihneď po onom (ne)slávnom Brexitovskom referende – som narazil na jednu mimoriadne zaujímavú „dobrú hlášku,“ ktorú som si, ako inak, uložil.

Podarilo sa mi ju v tých mojich súboroch nájsť spätne až dnes.

Nachádzala sa na stránke „videacesky.cz“ a myslím, že to bolo pod videom komika Johna Olivera, kde práve rozoberal onu brexitovskú noc.

Bohužiaľ, buď je ten komentár na stránke vymazaný, alebo je možno odtiaľ vymazané celé video, no google mi nechce tento koment nájsť priamo na portáli videacesky.

V každom prípade, tu je to, čom som si v júni 2016 zo sekcie komentárov na „videacesky.cz“ do wordu skopíroval:

 

Podle zpráv co čtu o Brexitu čekám, že bez EU se Velká Británie potopí do moře. Ale ještě předtím tam vypukne mor, bída a anarchie.

 

 

+ + +

Komentár je síce písaný posmešnou formou, no napriek tomu navodzuje dojem, akoby užívateľ, ktorý ho písal, niečo vedel a rozhodne len tak nehádal.

Trošku pripomína obdobnú správu z článku „Užívateľ, ktorý predpovedal, že Bergoglio bude ďalším pápežom… ako aj to, že bude tým posledným,“ kde anonym napísal: „Nemáte ani potuchu, ako náš svet skutočne funguje. Všetko je vopred plánované, všetko.“

(https://mpgavlak.blog.pravda.sk/2019/07/15/uzivatel-ktory-predpovedal-ze-bergoglio-bude-dalsim-papezom-ako-aj-to-ze-bude-tym-poslednym/)

 

Tento komentár presne zodpovedá rôznym katolíckym proroctvám, ktoré tu uvádzam a ktoré hovoria o veľkej Ruskom vedenej invázii z Východu na Západ (preto som si ho vtedy koniec-kocov skopíroval).

Väčšina týchto proroctiev hovorí najmä o počiatočných nepokojoch vo Francúzsku a Taliansku, čo má Rusko spolu s Čínou využiť.

Použiť majú, mimo iného,  nové zbraňové systémy – bomby, ktoré majú spôsobiť „masívne tsunami“ na pobrežiach západných štátov.

Všetko toto má byť Božím trestom za ľudské hriechy a za to, že sa ľudia dlhodobo odmietajú obrátiť a činiť pokánie za svoje hriechy.

 

UPDATE!!!

Tak našiel som pôvodný komentár na videacesky.cz. (nie-cez-google ale ručne-stručne)

Je totožný s tým, ktorý mám uložený vo worde a ktorý som uviedol vyššie.

Nachádza sa na tomto odkaze: https://videacesky.cz/video/last-week-tonight-nasledky-brexitu

Autor má nick Feykro

Komentár bol pridaný 03.07.2016 16:53:59

Má 37 likeov a 9 dislikeov

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.