Založ si blog

Nové informácie o identite predpovedaného Veľkého katolíckeho monarchu a aj to kedy možno vystúpi

Tento blog sa už pred mnohými rokmi venoval proroctvám o akomsi „Veľkom katolíckom monarchovi“, ktorý príde z Francúzska, aby zachránil katolícku Cirkev a európsku civilizáciu pred ich úplným kolapsom. Každým dňom je jasnejšie, že sa k týmto udalostiam blížime míľovými krokmi. Hoci je identita tejto osoby stále neznáma, teraz na svetlo svetla vyplávali nové zaujímavé informácie.

Kto tieto proroctvá nepozná, môže si ich prečítať na týchto odkazoch:

https://mpgavlak.blog.pravda.sk/2015/10/24/3-svetova-vojna-v-proroctvach-3-vitaz-od-zapadu/

https://mpgavlak.blog.pravda.sk/2020/03/07/aky-vlastne-ma-byt-ten-predpovedany-velky-katolicky-kral-a-bojovnici-jeho-svatej-armady/

Charakteristika tejto osoby je zhruba nasledovná: jeho meno bude Henri (či Henrych po našom) V.; bude to legitímny potomok francúzskych kráľov, zvlášť Ľudovíta XVI. a jeho manželky Márie Antoinetty popravených počas Veľkej francúzskej revolúcie; narodiť a vyrastať má v exile – v Španielsku; bude zbožný katolík (takmer určite tradicionalistický);

keď vo Francúzsku vypukne občianska vojna, bude vodcom jednej z viacerých navzájom bojujúcich frakcií; občiansku vojnu vyhrá a následne bude nútený odraziť veľkú inváziu z Ruska na hraniciach Francúzska; pri následnom ťažení zdevastovanou Európou postupne obnoví katolícke monarchie na kontinente; napokon sa dostane až do Jeruzalema a obráti Rusko na katolícku vieru.

Mnohé z charakteristík z prvého odseku spĺňa Ľudovít Bourbon, bežne nazývaný Ľudovít XX. Momentálne sa javí ako jediný legitímny potomok francúzskej kráľovskej dynastie, je zbožný tradicionalistický katolík a dokonca sa narodil a myslím že aj žije (nie som si úplne istý) v Španielsku.

Avšak – nie je potomkom Ľudovíta XVI., ale „len“ Ľudovíta XIV. Už má takmer 50 rokov – pričom predpovedaný vodca ešte nemá mať ani 40(!); a hoci je veľmi zbožný, nepôsobí ako niekto, kto by bol schopný uchvátiť masy na veľkú oslobodzujúcu vojnu. Napriek tomu som bol na vážkach, čo to predsa len nie je on. Až doteraz.

Aké sú teda tie nové informácie?

S informáciami prišiel francúzsky autor zaoberajúci sa mariánskymi zjaveniami a katolíckymi proroctvami, Xavier Reyes-Ayral. Práve jeho si do diskusie pozval katolícky youtuber Joe McClane.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=mFzKTlXfoJo

Ako vieme, Ľudovít XVI. mal malého – asi 14-ročného – syna, Ľudovíta XVII. Keď revolucionári otca uväznili a popravili, syna dali „na prevýchovu“ k istému starému a zarytému revolucionárovi, ktorý ho mal naučiť „nenávidieť Bourbonovcov“. Všetky historické pramene nám hovoria, že tento starý ožran po istom čase chlapca zavrel do temnej komnaty, či cely, kde chlapec postupne zdivel a napokon ešte v detskom veku zomrel. Pramene uvádzajú, že sa nevie s istotou, aký bol osud malého Ľudovíta XVII., ale že toto je tá najpravdepodobnejšia možnosť.

Presuňme sa o niekoľko desiatok rokov ďalej, kedy sa na malom opustenom mieste na juhu Francúzska menom La Salette zjavila Panna Mária a dvom malým deťom Maximinovi a Melánii podala množstvo správ a varovaní. Jedna z týchto správ však bola tajná. A práve tá sa týkala identity predpovedaného Veľkého katolíckeho monarchu.

O ďalších niekoľko rokov, na prelome 19. a 20. storočia, sa chystal ku Henrimu, grófovi z Chambordu zástup monarchistických poslancov, ktorý ho chceli požiadať, aby, čoby najlegitímnejšia osoba, prijal korunu Francúzska a stal sa kráľom. Ten však z nevysvetliteľných dôvodov odmietol. A tu sa dostávame k jadru celej veci:

Xavier uvádza, že ešte predtým sa ku grófovi z Chambordu dostal už dospelý Maximin Giraud, aby mu predal onu tajnú správu z La Salette. Tajná správa hovorí, že malý Ľudovít XVII., jeho bratranec, v skutočnosti v cele nezomrel, ako sa bežne verí, ale že sa mu z nej podarilo vyslobodiť a že bol zachránený útekom do zahraničia. Chlapec vyrástol, oženil sa a mal potomka. Priamy kráľovský rod teda naďalej prežíval pod zmenenou identitou niekde v Španielsku. Gróf z Chambordu teda nikdy nebol skutočným legitímnym kráľom a na žiadosť Panny Márie z La Salette teda ani posvätnú francúzsku korunu neprijal.

Autor vo videu ďalej hovorí, že nebesia skrývajú identitu dnes žijúceho potomka Ľudovíta XVI. a jeho syna Ľudovíta XVII. z dôvodu, že nepriateľské slobodomurársko-komunistické sily, ktoré dnes vládnu vo Francúzsku, by sa ho pokúsili zavraždiť.

Celkový sled udalostí má byť taký, že keď začnú nepokoje, istý zbožný potomok vysokej šľachtickej rodiny dostane od Boha víziu, kde mu bude vyjavené, kde sa Bohom vyvolený potomok kráľov nachádza. Šľachticovi bude vo vízii (sne?) nariadené, aby šiel za ním a požiadal potomka kráľa, aby sa vydal zachrániť svoju krajinu. Ten potom na hraniciach Španielska s Francúzskom začne zbierať prvé verné hlúčiky katolíckych prívržencov, čo bude základom novej križiackej armády.

Xavier dopĺňa:

Nie je nám dovolené ho hľadať. Lebo aj keby sme ho teraz našli, jeho nepriatelia, zvlášť slobodomurári a arcirepublikáni, by sa ho pokúsili zavraždiť. (Pannou Máriou) sme požiadaní byť poslušní a čakať na jeho príchod. Predstaví dôkaz, že je naozaj skutočným a neoddiskutovateľným potomkom Ľudovíta XVI. a Márie Antoinetty. Na pripomenutie, jeho meno bude Henry V. z Kríža.“

Kedy sa to stane?

Joe McClane dal tiež Xavierovi otázku, že kedy k týmto udalostiam dôjde? Francúzsky autor odvetil, že prvým zdrojom môže byť sám Maximin, ktorí uviedol, že sa to stane skrze modlitbu, obrátenie, prijímanie svätej Eucharistie a čítanie Svätého písma, zvlášť Evanjelií. Pokračuje:

Podľa Marie-Julie Jahenny sa to stane, keď Francúzsko bude oslabené hordami cudzincov, zvlášť moslimskými cudzincami zo severnej Afriky a Blízkeho východu. Títo v proteste zapália a zničia Paríž. Ihneď po revolúcii bude nasledovať invázia do západnej Európy východoeurópskymi a moslimskými mocnosťami…

Podľa týchto zjavení od Ježiša Krista, svätého Michala Archanjela a Panny Márie, ktoré boli dané francúzskej stigmatičke Marie-Julie Jahenny, a rovnako tak podľa La Salette, bude 3. svetová vojna, ktorá príde z východnej Európy a bude to istý druh Blitzkriegu. Bude to veľmi rýchle a všetka obrana NATO bude vymazaná… Rusi sa veľmi rýchlo dostanú od Bieloruska až k Rýnu. Rusi prejdú cez Rakúsko a severné Taliansko, kým v južnom Taliansku, južnom Francúzsku a na pobrežiach Španielska sa vylodia moslimské sily.

A ďalej:

Panna Mária povedala Marie-Julie Jahenny, že toto sa stane po vláde istej kráľovnej v Británii. Dôjde k rozpadu Británie na štyri časti – Anglicka, Škótska, Walesu a Írska… Existuje zvlášť jedna dôležitá informácia, ktorú dal Pán Ježiš Marie-Julie Jahenny, kde hovorí:

Počiatok týchto udalostí začne medzi rokmi 80 a 83.“ Viem, že to znie bizarne a tak Sherlock Holmesovsky. Ale čo to znamená 80 a 83? Mne samému dlho trvalo, kým som prišiel k nejakému záveru … Pýtam sa, môže sa to rátať od roku jej smrti? Zomrela v roku 1941. A tak som si spočítal 80 rokov od 1941 a dostal som rok 2021. A pridal som si 83 ku 1941 a dostal som rok 2024.

Takže čo sa stalo v roku 2021? Bol to vrchol pandémie covidu 19. Bolo to prvý krát v dejinách Cirkvi, že každý kostol na svete bol zavretý. Toto bol počiatok všetkého, nová kapitola v našich dejinách. Pokračovalo to vojnou na Ukrajine v roku 2022… A 2024? Len Boh vie, čo sa môže udiať.

Proroctvo Marie-Julie o anglickej kráľovnej a rozpade Británie:

https://matejgavlak.eu/marie-julie-jahenny-anglicka-kralovna/

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.