Založ si blog

Najhoršie svedectvo o pekle aké som kedy počul

Témou pekla a toho ako vyzerá som sa zaoberal viac krát. Napísal som o svedectve sv. Dona Bosca na svojej stránke, či akési zhrnutie od exorcistov pre portál christianitas.sk. Ale svedectvo aké poskytol istý Afroameričan z Chicaga, bývalý člen miestneho drogového kartelu, je to najdesivejšie čo som kedy počul a úprimne – mal som dosť. Tento článok píšem čisto ako varovanie pre ľudí s čím sa zahrávajú ak prestupujú Božie zákony. Sám pre seba by som ho nerobil, lebo s týmto by som sa už naozaj babrať nechcel.

Žltočervené svetlo

Muž menom Dominic hovorí do kamery o „zážitku“ ktorý mal, keď ho zastrelili počas jednej z drogových operácií. Muž padal dlhým tunelom na konci ktorého začal vidieť žltočervené svetlo. „Prvé, čo som zaregistroval bol rehot“, vyznáva sa. „Tento rehot bol iný – bol démonský“. Ďalšia vec, ktorú zaregistroval bol hrozný smrad. „Ten zápach je neopísateľný. Môžete tu mať 1000 tiel zdochlín, no bude to nič oproti tomu, čo som ja cítil“.

Hneď ako Dominic zazrel žltočervené svetlo vedel, že je to peklo. „Predtým som peklo považoval za rozprávku, ale teraz som ho videl!“ hovorí. Začul výkriky. „Museli to byť stovky miliárd ľudí,“ tak hrozné to bolo. Samozrejme, mužove opisy sú ako vystrihnuté z nejakej katolíckej príručky – aj keď zjavne nikdy žiadnu nečítal. Všetko zažil na vlastnej koži. Výkriky, rovnako ako démonický rehot, vnímal až do „útrob vlastnej duše“.

Portál vyzeral, akoby vstupoval do starého jaskynného systému,“ opisuje ďalej Dominic. Začal si uvedomovať teplotu. Hovorí, že bolesť bola duchovná, no napriek tomu „som ju cítil po celom tele“. Podľa jeho odhadu bolo na mieste 12 000 stupňov (aj keď nevedno či myslí celzia alebo farenheita).

Jamy a démoni

Ako som dopadol, akoby som nejedol mesiace. Nemohol som dýchať. Zrazu som vedel, že všetko čo považujeme za bežné – dýchanie, pohyby rúk atď. – pochádza od Boha“.

Opäť, mnohí cirkevní učitelia hovoria o tom, že duše v pekle trpia šialeným hladom i smädom. V Biblii je príklad boháča a chudáka Lazára. Boháč z pekla žiadal Lazára aby mu poslal aspoň kvapku vody, že tak žízni. Lazár povedal, že to nie je možné.

Dominic ďalej opisuje, že všade videl „obrovské stĺpy ohňa“. Hovorí, že si bol dobre vedomý, že sa stále nachádza niekde na Zemi! „Vedel som, že nie som niekde vo vesmíre. Bolo to v inej dimenzii, no stále na Zemi“. Presne: i Panna Mária vo Fatime ukázala deťom peklo. Lucia opisuje, ako „lúč svetla preťal zem“ a oni videli to strašné miesto plné démonov a zatratencov. Dante Alighieri hovorí, že „stredom Zeme je peklo a stredom pekla je Satan“ a Hugolín Gavlovič dopĺňa: „tak milovali Zem až skončili v jej strede“.

Muž pokračuje v opise toho, čo videl ďalej:

Prvé, čo som videl, boli démoni. Najodpornejšie a najsmradľavejšie bytosti. Niektoré mali vytočené ruky. Žiarili im oči. Niektorí boli obrovskí, iných by vzal človek do ruky. Boli VŠADE!!!“

Pokračuje:

Potom som uvidel jamy. Bolo tam stovky tisíc jám a v nich boli … ľudia. V každej bolo tisíce ľudí. A okolo jám boli títo jašterom podobní démoni, ktorí strážili, aby sa z nich ľudia nedostali.

Podľa Dominica to bolo miesto neustáleho mučenia. „Ak vám odrezali ruku, tá vám znovu dorástla. Nikdy tam nebolo pokoja“, hovorí. A opäť: stredoveké maľby sú plné od démonov mučených zatratencov. Máme svedectvo istej ženy, ktorá v pekle videla Martina Luthera. Podľa jej slov boli okolo neho démoni, ktorí sa mu pokúšali vbíjať veľké železné klince rovno do hlavy.

Starobylá nenávisť

Dominic zrazu videl, že mu po nohách lezú červy. Akoby čítal Bibliu, kde sa uvádza, že „ohňom a červom“ bude trestané telá hriešnikov! Pokračuje:

Červy však boli mojou najmenšou starosťou. Boli tam stovky démonov, ktorí ma chceli rozpoltiť. Cítil som ich nenávisť. Tá nenávisť je neopísateľná. Môžete cítiť, že je starobylá a veľmi mocná. NENÁVIDIA NÁS!

Muž ďalej spomína, že peklo má rôzne sekcie. „Ale poviem vám: to mučenie… wau, to je niečo nepredstaviteľné,“ opäť sa zamýšľa. Podľa jeho slov všetci zatratenci na sebe vidia, prečo bol ten ktorý zatratený. Cirkevní otcovia hovoria o nebi – že ľudia tam vedia od prvého pohľadu čnosti tých, na ktorých sa pozerajú. Majú to akoby vpísané v tvárach. Zdá sa, že niečo podobného – aj keď opačného – funguje aj v pekle. Dominic:

Videl som tam ľudí za neodpustenie, videl som tam kazateľov… Videl som tam ženu, ktorej démoni násilne liali lávu do krku. A ja som ihneď vedel, prečo tam bola: ohovárala ľudí za chrbtom a bola alkoholička.

Kazateľ, ktorého Dominic videl, vyčítal Bohu, že hoci o Ňom kázal, predsa ho poslal do pekla. Ale katolícka Cirkev učí, že len ona má moc spasiť, že len dobre vyspovedané čisté duše uvidia Boha. A protestanti nemajú ani len spovede.

Videl tiež lávu v ktorej sa nachádzali ľudia. Ihneď vedel, že títo boli na svete cudzoložníci a toto je trest pre nich.

Ďalšiu vec, ktorú si všimol, boli cely; „boli masívne – väčšie ako mrakodrapy!“ Boli v nich rozzúrení ľudia – niektorí spálení na popol – ktorí preklínali Boha. „A niektorí tam boli tisíce rokov! Tam už ale čas neexistuje, hodiny sa zastavili“. Dominic pokračuje:

Ihneď som vedel, že niektorí sú tam 2000, 4000 rokov. A počul som všetky druhy jazykov. Keď som sa pozrel na tie cely, vedel som, že sú to ľudia, ktorí sa zahrávali s čarodejníctvom, tarotom. Proste som to vedel.

Ich pohyb

Američan sa ďalej zameriava na samotný priestor pekla. Podľa neho to je „miesto – i dimenzia – ktoré je živé“. Podľa neho sa „každú sekundu rozrastá“ a „podivne sa vlní“. „Môžete to cítiť. Je to akoby dýchalo“.

Pokračuje:

Mučenie kŕmi tých démonov. Čím viac mučenia, tým sú mocnejší. To je ich potrava, takže sú v mučení veľmi kreatívni… Ten hluk mučených nikdy neprestáva. Počujete len rev a rev a rev. Mnohí preklínajú a všetko preklínania pochádza z pekla – niektoré veci sa zdajú byť malé, ale v skutočnosti sú ťažké.“

Dominic tiež uvádza, že počul démonov sa medzi sebou rozprávať. Hoci sa medzi sebou rozprávajú v cudzom jazyku, všetci zatratenci im rozumejú. Vysmievajú sa ľuďom akí len boli hlúpi, že sa nechali dostať na také miesto. Rovnako tak spomína, že sa démoni pohybujú veľmi „bizarne“. „A videl som, že sa niektoré tance na ich pohyb podobajú. TOTO MUSÍ POCHÁDZAŤ Z PEKLA“. Vskutku: hovorievalo sa, že pohyb Michala Jacksona zvaný „mesačná chôdza“ – doslova šmýkanie sa dozadu – je jeden zo spôsobov ako sa démoni pohybujú v pekle. Väčšina hviezd sú skrytí okultisti. Ich konečný osud ale je – ako vidíme – naozaj neblahý.

Druhá šanca neexistuje

Už teraz si dajte životy do poriadku, lebo to, čo som v pekle najviac počul, bola ľútosť,“ varuje Dominic ľudí sledujúcich jeho video. Ľudia tam doslova žiadonia Boha:

LEN MI DAJ EŠTE JEDNU ŠANCU, TENTO KRÁT TO UŽ CHCEM UROBIŤ SPRÁVNE, PROSÍM!“

To je všetko, čo tam počujete,“ hovorí Dominic. Avšak „keď už raz prejdete bránou, je KONIEC. VÁŠ ROZSUDOK JE NAPLNENÝ“.

Dominic toho spomenul viac. Kto by si chcel pozrieť jeho video, tu je: (64) Man Shot & Saw Hell – Shocking Must-See Video – YouTube

Na záver len dodám: všetko čo počujeme o nebi, pekle, Cirkvi, živote Ježiša Krista, anjeloch, démonoch – to všetko do seba zapadá.

Je to realita.

Je to skutočnosť.

A človek si môže vybrať – buď večnosť s Bohom a anjelmi alebo Satanom a démonmi. Ale ako povedal Dominic: „keď už raz prejdete bránou, je koniec“.

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.