Založ si blog

Podivuhodný rok 2017

Z katolíckeho hľadiska je rok 2017 jeden z tých najpodivuhodnejších rokov našej generácie. Práve v tomto roku sa totiž prepájajú tri okrúhle výročia udalostí, ktoré mali na Katolícku cirkev nesmierne dopady: 500 rokov od Lutherovej katastrofálnej ´reformácie´, 100 rokov od vzniku kanibalisticky bezbožného komunizmu a (hlavne) 100 rokov od Fatimského zjavenia. To hovorí, že ak nebude Márii zasvätené Rusko (a to striktne daným spôsobom), Katolícku cirkev čaká veľké prenasledovanie zo strany reinkarnovaného Červeného draka.

 

 

Bojíte sa tmy?

 

Lutherova reformácia z roku 1517 bola nevídaná … vec. Martinovi sa podarilo niečo, čo sa za storočia  nedokázali rôzne barbarské kmene, borgiovskí pápeži, či mierumilovný Islam. Pribitím jedného zdrapu papiera (on to vlastne ani nepribil, je to len vymyslená legenda) zničil Christendom – akúsi voľnú úniu katolíckych kráľovstiev, ktoré sa medzi sebou hašterili a bili, ale aspoň na toho pápeža občas dali. Od tohto dátumu, každý, kto si chcel nahrabať cudzieho (katolíckeho) majetku, sa stal Protestanom.

 

Lutherova reformácia žiadnou reformáciou nebola. Išlo to devastujúcu povodeň, ktorá zbúrala aké také svetové usporiadanie. Prispela k oslabeniu Katolíckej cirkvi a tým pádom aj k fatálnemu oslabeniu viery, ako aj úcty k Cirkvi a štátu. Sem-tam nasledovala nejaká tá vojnička, ako napríklad 30-ročná vojna, či nekonečné povstania Rákocijovic famílie (a podobných), ktoré každých 30-40 rokov devastovali aj horné Uhry.

 

Pokračovalo to francúzskou revolúciou, kedy banda nevychovaných detí (Robespierre + kamoši) najprv podrezala svojich starostlivých rodičov (kráľa a kráľovnú), aby sa potom, lapaji, od samej nudy dobodali navzájom. Veľká gratulácia páni, zhorte v pekle.

 

Celé to vyvrcholilo bojom hrdinných bojovníkov za jedného plešatého diabla na matičke Rusi. Ľudia zomierali od guliek, ktoré sa im zavŕtavali do ich tiel, ľudia zomierali od únavy v preplnených a hygienicky slabo zabezpečených pracovných táboroch, ľudia zomierali od hladu, kedy sa neraz uchyľovali k vražde (častokrát vlastných detí) a následnému kanibalizmu.

 

1920

(theatlantic.com)

Sen všetkých boľševikov a ultimate goal marxisticko-leninksej ideológie.

Áno, ´Leninova vec´ stála toľké životy, že to dnes už ani nikoho nezaujíma. Prečo by aj? Veď my sami sa máme zle (nemáme bavoráka a náš sused má) a nikto nám nič nedáva (a ani nás nenechávajú vyhrať na tých hokejových majstrovstvách). Ej, ale nám bolo dobre za toho komunizmu! Síce sme nič nemali, ale ani sused nemal.

 

Červená temnota sa následne rozšírila do mnohých častí sveta a bola to práve nenávidená Amerika, ktorá sa stala poslednou hradbou pred inváziou škretov so znakom kosáku a kladiva na čapiciach. Avšak sama Amerika bola nakoniec podrobená. Sídlo Mordoru síce zničila, ale infikovala sa neviditeľnou, zákernou a smrtiacou červenou nákazou – jej názov je liberalizmus (a.k.a. všetci sme si úplne rovní úplne vo všetkom. ÚPLNE; hriech a zlo sú si rovné so svätosťou a dobrom = zlo je vlastne dobro a dobro je vlastne zlo.). Zatiaľ čo jej úbohé telo pomaly chradne, ničivá Šelma z Východu sa opäť začína prebúdzať.

 

A tu sme sa dostali až k roku 2017.

 

 

Čo má spoločné Francúzsko s Portugalskom

 

            Žiadam vás, aby bolo Rusko zasvätené môjmu Najsvätejšiemu Srdcu a aby zaň bola vedená Eucharistia odprosenia každú prvú Sobotu. Ak budú moje požiadavky vyslyšané, Rusko sa obráti a bude mier; ak nie, krajina bude rozširovať svoje bludy do celého sveta, spôsobí vojny a prenasledovanie Cirkvi. Dobrí budú zavraždení; Svätý otec bude veľmi trpieť; mnohé národy budú zničené. Na konci však bude moje Nepoškvrnené Srdce triumfovať. Svätý otec mi zasvätí Rusko, to sa obráti a svetu bude dané obdobie mieru.

Úryvok z Tretieho fatimského proroctva, vatican.va

(http://www.vatican.va/roman_curia/congregations/cfaith/documents/rc_con_cfaith_doc_20000626_message-fatima_en.html)

 

 

 

Pre mnohých ľudí je Fatima dnes už neaktuálna: Rusko predsa bolo zasvätené, komunizmus padol a vo svete je nevídané obdobie mieru.  Také jednoduché to ale nie je (koniec-koncov posledné roky to celkom vrie).

 

Len málokto dnes vie, že obdobná požiadavka na zasvätenie istej krajiny sa už v histórii objavila. A dopadlo to veľmi zle.

 

  1. júna 1689 mala Sv. Margaréta Mary Alecquotová akési videnie, kedy jej bolo prikázané, aby francúzsky kráľ zasvätil svoju krajinu Najsvätejšiemu Srdcu Ježiša Krista. Avšak hneď traja králi po sebe – Ľudovít XIV., XV. a XVI. – to odmietli. Presne po 100 rokoch nastal ohňostroj.

 

  1. júna 1789 sa odbojní poslanci 3. stavu vyhlásili za Národné zhromaždenie – jediného zástupcu všetkého francúzskeho ľudu. Týmto aktom sa začala Veľká francúzska revolúcia – proces, kedy bolo zničené Francúzske kráľovstvo, kráľ bol popravený, v krajine nastala anarchia a kraľovať, naopak, začala madam gilotína. La premier fille de l´Église – prvá dcéra Cirkvi – ako sa Francúzsku hovorilo, už nemala byť nikdy taká, ako pred tým. Zaujímavé tiež je, že „revolučné bludy“ sa postupne rozšírili do celej Európy a dostali k moci prvého nostradamovského antikrista: Napoleona Bonaparteho.

 

Pre nás je to dnes už dávna história, avšak nie je napísané, že tisíc rokov pre nás je ako jeden deň pre Boha?

 

Známe je videnie pápeža Lea XIII. z roku 1884 (tridsať tri rokov pre fatimskými udalosťami), kedy počul rozhovor medzi Diablom a Bohom. Diabol si žiadal na svoje satanské dielo 100 rokov. Dostal ich. V podobnom duchu sa ešte v roku 1931 vyjadrila aj sestra Lucia – jedno z troch detičiek, ktorému sa Panna Mária zjavila. O tom, čo jej mal Pán Ježiš povedať, Lucia napísala:

 

Daj mojim služobníkom na známosť, že tým, ako konajú (nečinnosťou) nasledujú príklad kráľa Francúzska a rovnako, ako on, skončia v nešťastí. Nikdy nie je príliš neskoro zasvätiť sa Ježišovi a Márii.

 

Inokedy:

 

Neplnia moju vôľu! Tak, ako kráľ Francúzska, budú toho ľutovať. Nakoniec to učinia, ale už bude neskoro. Rusko rozšíri svoje bludy do celého sveta, započne vojny a prenasledovanie Cirkvi. Svätý otec bude veľmi trpieť.

 

(https://www.romancatholicman.com/our-lady-of-fatima-1917-2017-why-100-years-matters/)

 

our_lady_of_fatima-ufos-apparitions-lord-of-the-harvest-peter-crawford

(fatima.org)

Panna Mária sa zjavovala trom malým detičkám v Portugalsku od mája do októbra 1917. Žiadala zasvätenie Ruska jej Nepoškvrnenému srdcu, inak bude Cirkev veľmi trpieť a svet sa ponorí do chaosu. Posledné jej zjavenie, kedy nastal tak-zvaný Slnečný zázrak, ktorého svedkami bolo asi 70 tisíc ľudí, sa udialo 13.10.1917

Ani s tým zasvätením Ruska to nie je až také ružové. Za komunizmu k nemu zrejme nedošlo – Vatikán sa (spolu s vládou USA) obával, že prílišné „provokovanie“ Sovietskeho Zväzu by Rusov naštvalo a tí by sa mohli nejakým spôsobom pomstiť. Pápež Ján Pavol II. teda aspoň zasvätil Panne Márii svet. Tým ale nebola splnená presne stanovená požiadavka.  Po páde komunizmu si všetci mysleli, že to majú za sebou a na fatimské varovanie sa zabudlo. Až kým istý nemenovaný špeh KGB nezačal Impérium Červeného draka budovať nanovo …

 

Podobne je to aj s mierom, ktorý Panna Mária prisľúbila. Ako môžeme „mierovým“ nazývať obdobie, kedy je ročne usmrtených množstvo miliónov ešte nenarodených detí? Toto nie je mier, toto je vojna. Nesvätá vojna proti tým najbezbrannejším. A do tohto hrdinného vraždenia sa zapojili aj mnohí z nás. Či si to uvedomujete, alebo nie, či tomu veríte, alebo nie, toto volá do Neba po pomste.

 

Bude teda rok 2017 bohatý na udalosti? Určite. Čo presne sa stane? Netuším. Aj v tom Francúzsku trvalo 2-3 roky, než sa gilotíny rozbehli naplno. Takže možno – na prvý pohľad – sa neudeje nič až tak závažného. Na druhej strane, vzhľadom na to, že aj červená lúza oslavuje storočnicu od „Veľkej októbrovej socialistickej revolúcie“ (a.k.a. zotročenia Ruska), nejaký ten podarený comeback by bol taký (hmm) symbolický.

 

Rusko, Čína a moslimské krajiny idú už niekoľko rokov hore. Pôjdu aj tento rok, to je jasné. Otázne je, čo bude s USA. Ak je fatimské proroctvo pravdivé a naozaj sa uskutoční (kto vie …), potom Amerika musí NUTNE upadnúť a to náhlym a NEVÍDANÝM spôsobom. Ešte aj dnes má desať lietadlových lodí, kdežto Rusko a Čína majú dokopy dve. A ak Rusko bude chcieť aj naďalej „šíriť svoje bludy a spôsobovať vojny po svete,“ potom musí byť hráč spoza oceánu nejakým spôsobom odstavený. Je toto úlohou Obamu? Či snáď Trumpa?

 

Aj nám, bežným smrteľníkom, ktorí nemôžeme ovládať chod sveta, dala Presvätá Panna veľkú zbraň: ruženec. Dostali sme prísľub, že každý, kto sa ho bude modliť, bude pod ochranou Panny Márie a tá už sa o svoje deti postará. Aj ja sa ho modlím každý deň, po latinsky (aj keď iba desiatok, musím sa polepšiť).

 

Možnože by bolo vhodné apelovať na cirkevné autority, aby apelovali na pápeža, a skúsili Rusko ešte raz zasvätiť. Lebo čas sa neúprosne kráti a … kto vie?

 

 

Ani Slovensku sa problémy nevyhnú …

 

Popudím Egypťanov proti Egypťanom, takže budú bojovať brat proti bratovi, jeden proti druhému, mesto proti mestu a kráľovstvo proti kráľovstvu.

Iz19:2

 

Všetky proroctvá, ktoré som kedy preložil, boli o zahraničných krajinách: USA, Rusko, Francúzsko, Taliansko … Ja sám som mal dva sny o Slovensku. Asi nastal čas sa o ne  podeliť. Obe sa odohrávali v oblastiach, kde som vyrastal – na severe našej krajiny.

 

(Pozn.: v žiadnom prípade netvrdím, že sa niečo z toho stane v roku 2017)

 

  1. sen. Ešte ako dieťaťu sa mi sníval takýto sen: prišiel som odnekiaľ z ďaleka po dlhej dobe do mesta Čadca. Mal som na sebe uniformu cudzej krajiny (snáď Francie) a na hlave takú tú vojenskú baretku. Bol som veľmi šťastný, pretože som bol „živý a zdravý, mal som obe ruky a nohy“ (presne toto boli moje myšlienky). Bol som zvedavý čo doma naši, vedel som, že sú v poriadku z nejakého listu, dlhšiu dobu starého. Mobily akoby vôbec neexistovali. Kráčal som mestom a nestačil som sa diviť.

 

Jasne si spomínam, ako som nahlas povedal túto vetu: „To je ale divné, to mesto sa takmer vôbec nezmenilo, napriek tomu všetkému, čo sa tu stalo.“ Očakával som ruiny budov, no budovy stály. Ale boli prázdne a opustené. Prechádzal som okolo obchodu s nápisom ´Orange´; bol prázdny, ale stál. Nemohol som tomu uveriť. Po ceste som stretol len dve-tri staré babky. S hrôzou v očiach sa pozerali na človeka vo vojenskej uniforme.

 

Takto som sa dostal až ku kostolíku v centre mesta. Bol v ruinách. Vypadal ako ruiny dákeho stredovekého kláštora. Slzy mi tiekli po líci a hovoril som „Tak rád som tu chodieval! Čo ste mu to urobili?“ Vedel som, že ten kostol zničili a vypálili miestny obyvatelia Čadce a farára zrejme zlynčoval rozhnevaný dav.

 

Celý čas som vedel, že veškerú skazu mesta nespôsobila nejaká cudzia mocnosť, ale sami jeho obyvatelia.

 

hqdefault

(abandonedcities.net)

Naozaj to musí zájsť až takto ďaleko?

  1. sen. Sníval sa mi asi tak dva roky dozadu. Stál som v meste Žilina na dolnom námestí (medzi OC Mirage a železničnou stanicou). Bol som pár metrov od pešej zóny, kde sú po oboch stranách také tie malé obchody. Bola noc. Stovky a stovky ľudí rabovali v tých obchodoch. Bili sa ako zvery, len aby sa dostali dnu a niečo si odniesli. Bol tam strašný rev a hluk, niekde v diaľke hučala siréna. Po celom meste horeli malé lokálne požiare. Rovno predo mnou bola plameňmi pohltená akási motorka (či čo to bolo).

 

V matnom žiari ohňa som si všimol, že sa nízko nad mestom vznášala akási helikoptéra. Ale nebol to taký ten starý šrot, aké ma slovenská armáda dnes, ale nejaký moderný typ. Z jej reproduktorov sa ozvala približne takáto správa, „Žiadame obyvateľov, aby OKAMŽITE prestali s rabovaním, inak začneme STRIEĽAŤ!“ V tom som začul veľmi jasný, pokojný a príjemný hlas. Povedal presne tieto slová: „Bude to zlé, ale ty sa neboj, Matej, lebo Pán ochráni teba, Andreu, aj tvoju rodinu.“ V tomto momente sa spustila guľometná paľba zhora z vrtuľníka a ja som sa len tak-tak schoval za akýmsi múrom. Nasledoval ešte príšernejší rev ako pred tým a v tom som sa zobudil.

 

Najodpornejšie na celom sne mi prišli BESNÉ tváre ľudí – dnes bežných obyvateľov mesta Žilina – ktorí vypadali asi tak, že by vám pre štangľu salámy bez zaváhania podrezali hrdlo kusom rozbitého skla (ktoré bolo všade). Bola to masová hystéria a nikto nemal zľutovania s nikým.

 

Záver

 

Takže, milí moji spoluobčania, tu vidíte, k čomu vás ten váš ateizmus, neustále pohŕdanie náboženstvom a večné naháňanie sa za ´užívaním si,´ privedú: k vlastnej skaze. Vaša krajina bude zničená, vaše mestá budú vypálené a spôsobíte si to vy sami.

 

Pán Ježiš nám sľubuje, že ak sa obrátime k nemu, tak nás ochráni. Mne samému bolo jasne povedané, že bude o mňa, a tých na ktorých mi záleží, postarané. Každý človek by mal ĽUTOVAŤ svojich previnení, kým je čas. A ak aj takýto človek umrie, v Nebi bude pokladaný za mučeníka.  Všetky vojny a nepokoje sú trestom za hriechy a SKAZOU pre hriešnikov.

 

Ááá nakúpte si nejaké tie zásoby jedla a vody. A strelné zbrane. Jeden nikdy nevie …

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.