Založ si blog

Súčasné katolícke proroctvá varujúce pred ruskou inváziou

Žiadam vás, aby bolo Rusko zasvätené môjmu Najsvätejšiemu Srdcu a aby zaň bola vedená Eucharistia odprosenia každú prvú Sobotu. Ak budú moje požiadavky vyslyšané, Rusko sa obráti a bude mier; ak nie, krajina bude rozširovať svoje bludy do celého sveta, spôsobí vojny a prenasledovanie Cirkvi. Dobrí budú zavraždení; Svätý otec bude veľmi trpieť; mnohé národy budú zničené. Na konci však bude moje Nepoškvrnené Srdce triumfovať. Svätý otec mi zasvätí Rusko, to sa obráti a svetu bude dané obdobie mieru.

 

Úryvok z Tretieho fatimského proroctva, vatican.va

(http://www.vatican.va/roman_curia/congregations/cfaith/documents/rc_con_cfaith_doc_20000626_message-fatima_en.html)

 

 

 

Nestačí ani obsadiť Berlín, treba ísť ďalej a okupovať celú Britániu ako takú. Všetko zlo, všetok ruský osud spočíva v anglosaskom (regióne). Pokiaľ ho obsadíme, nastúpi podľa všetkých našich predpokladov zlatý vek Ruska,

 

A. Zacharčenko, vodca donbaských separatistov

(https://hnonline.sk/svet/871956-musime-okupovat-britaniu-vodca-donbaskych-separatistov-bluznil-o-zlatom-veku-ruska)

 

 

 

Panna Mária Luz de Maríi 21. mája 2018

Drahé deti, žijete bez toho, že by ste si uvedomovali ako blízko sa nachádzate veľkým udalostiam, ktorým budete musieť čeliť. Mier, ktorý bol podpísaný, nie je pravý, na Môj veľký smútok. Mocný muž chce dominovať svetu ; takže orol, ktorý všetko sleduje zvrchu a túži dominovať nad úplne všetkým, padne (zjavne USA); pretože kto si myslí, že môže vládnuť nad všetkým, (v skutočnosti) nevládne nad ničím. Mimo to, medveď (Rusko) môže lapiť orla, keď ten spadne zo svojho piedestálu. Nezabúdajte, že tí, ktorí podpisovali spojenectvá, ich porušia a z priateľov sa stanú nepriatelia.

 

Panna Mária Luz de Maríi 3. júna 2018

Modlite sa, deti, modlite sa za Rusko, lebo to je vlk v rúch baránkovom a (čoskoro) sa dá spoznať.

 

Panna Mária Luz de Maríi 16. októbra 2017

Buďte opatrní pri falošnom a láskavom obraze vládcu svetovej mocnosti, (pretože) medveď (Rusko) nie je, čím sa zdá byť: už som vám to ohlásila vo Fatime.

 

Panna Mária Luz de Maríi 21. marca 2015

Hierarchia Cirkvi Môjho Ježiša nedokázala zasvätiť Rusko Môjmu Nepoškvrnenému Srdcu, (takže) vo chvíli, keď bude svet napadnutý zlom, táto neposlušnosť otvorí dvere ešte viac pre komunizmus, aby zahalil väčšinu krajín, v ktorých už svojimi ideológiami ovláda mysle Mojich detí.

Nikto, kto hovorí, že Ma miluje, nesmie byť v spojení s komunizmom. Každý, kto Ma miluje a (kto) miluje Môjho Syna v duchu a Pravde odporuje falošným ideológiám, ktoré prinášajú ľudstvu (len) smrť…

 

Panna Mária Luz de Maríi 6. augusta 2012

Na konci toho, čo sa udeje, Moje Nepoškvrnené Srdce zvíťazí. Tým, že sa nesplnilo a nezotrvalo v tom, po čom som volala vo Fatime, zvíťazím na bolesťou verných. Keby (však) boli Moje volania vypočuté, to, čo sa blíži, by bolo odlišné.

 

Panna Mária Luz de Maríi 29. mája 2010

Veľmi sa modlite za Rusko, veľmi sa modlite za Rusko.

 

Panna Mária Luz de Maríi 22. apríla 2012

Modlite sa za Rusko, lebo bude veľmi trpieť.

 

Panna Mária Luz de Maríi 5. júna 2013

V toľkých Volaniach som žiadala hierarchiu Cirkvi, aby zasvätila Rusko Môjmu Nepoškvrnenému Srdcu… A toto stále nebolo učinené. Akému množstvu bolestí by sa mohlo ľudstvo vyhnúť, keby uposlúchlo toto Moje Volanie!

 

Panna Mária Luz de Maríi 2. mája 2016

Modlite sa za Rusko, (pretože) ono sa stane metlou ľudstva…

 

Panna Mária Luz de Maríi 10. mája 2015

Ruská vojenská sila nebolo odhalená preto, aby bola obdivovaná; ale preto, aby svet spoznal, čím na neho (Rusko) zaútočí. Je to výkrik ticha, takže uvidíte silu toho, ktorý sa vrhne proti ľudstvu využívajúc malé krajiny s ktorými uzatvoril verné spojenectvá… sú to satelity veľkého ničiteľa: komunizmu.

 

Panna Mária Luz de Maríi 17. mája 2015

Moji drahí, venujte pozornosť komunizmu; v okamihu povstane proti ľudstvu a to bude počiatok Tretej svetovej vojny.

Hierarchia Cirkvi Môjho Syna odmietla Moje Volanie, ktoré (by) zastavilo vážne následky pre túto generáciu, ktorú nekonečne milujem. Utrpenie je blízko a modlitby Mojich verných detí dosahujú Trónu Svätej Trojice dávajúc život tým, ktorí stále môžu byť zachránení.

 

Panna Mária Luz de Maríi 22. apríla 2015

Ako veľmi, ako veľmi som vás nabádala vo Svojich Volaniach ľudstvu v Mojich predchádzajúcich správach! Ako veľmi som vás volala, aby ste otvorili svoje oči, svoje myšlienky, svoje vedomosti a svoje srdcia, aby ste neboli oklamaní zhubným hadom komunizmu! A vy ste zostávali nevšímaví voči Mojim Volaniam a takto to pokračuje neprerušene dodnes.

Ľudstvo, modli sa, modli sa veľmi za Rusko. Zobudí sa a rozšíri bolesť na všetky ľudské bytosti.

 

Pán Ježiš Luz de Marií 16. júla 2011

Rusko povstane a dosiahne Rím.

 

Pán Ježiš Luz de Marií 18. júna 2016

Modlite sa, deti moje, modlite sa, pretože Rusko povstáva, aj keď sa zdá, že spí. Bude bojovať proti ľudstvu… obávané všetkými.

 

Pán Ježiš Luz de Marií 30. apríla 2015

Toľko krát som vám priniesol Svoje Slovo, aby som vás varoval pred týmto nebezpečenstvom, ktoré je horšie ako hocijaká iná choroba, ktorou človek môže trpieť! Hovorím o komunizme, ktorý sa stáva silnejším priamo pred vašimi očami a rozšíri bolesť na celé ľudstvo!

A toto je spôsobované ľuďmi bez Boha; ľuďmi, ktorí nemajú lásky, ktorí sú kontrolovaní ambíciami a mocou, ktoré ich priviedli (k myšlienke) podrobiť si Moje deti.

 

Pán Ježiš Luz de Marií január 2009

Krajina severu (USA) padne kvôli pýche svojich predstaviteľov. Krajina strestá samú seba a pri jej zúfalom pokuse znova povstať sa zapredá inej (krajine) takým spôsobom, že sa komunisti (Čína a Rusko) spoja a zdevastujú množstvo krajín až kým nedosiahnu krajinu severu.

 

Súvisiace: https://matejgavlak.eu/pedro-regis-rozzureny-medved-sa-dostane-do-rima/

 

+ + +

 

Luz de María: katolícka mystička z Kostariky, dnes žijúca v Argentíne. Panna Mária, Pán Ježiš, ako aj jej strážny anjel sa jej zjavujú už od detstva a v roku 1990 bola zvláštnym a zázračným spôsobom vyliečená zo svojej choroby.

Biskup jej oblasti, Juan Abelardo Mata, uznal jej zjavenia v roku 2017 za dôveryhodné. K tomuto uznaniu prispel aj fakt, že niektoré z jej predpovedí sa už vyplnili.

Oficiálna cirkevná hierarchia správy Luiz de Maríe doposiaľ nikdy nespochybnila.

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.