Založ si blog

Zaujímavý sen o U. S. voľbách ešte z roku 2016: Trump sa predčasne vyhlási za víťaza

Za normálnych okolností by som toto asi nevyťahoval. Rok 2020 je však všetko len nie normálny. A pre Ameriku to platí ešte trojnásob.

 

 

Neznámy užívateľ, godlikeproductions.com, 19.2.2016

Mal som hrozný sen/víziu o budúcnosti. Trump nebude zvolený.

Toto je to, čo si z vízie pamätám…

 

  • Trump je najprv vyhlásený za víťaza vo všetkých hlavných médiách
  • Behom pár minút sú po celej krajine ohňostroje a veľké oslavy … Trumpovi podporovatelia sa zabávajú na uliciach.
  • Zrazu prichádzajú správy o technickej chybe. Je vyhlásené, že došlo k chybe a Trump v skutočnosti víťazom vôbec nie je. Toto vysielajú všetky kanály.
  • Všetky trumpovské oslavy utíchnu. Nasleduje hnev a výtržnosti, aké táto krajina ešte nevidela.
  • V mojej vízii som nevidel, kto voľby vyhral. Ale videl som Trumpa. Bol veľmi nahnevaný … nadával v živom vysielaní … hovoril o právnikoch.
  • Videl som, že sa opozícia snažila veci upokojiť

 

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message3093079/pg1

 

 

Plukovník vo výslužbe Daniel L. Davis pre portál National Interest 8. septembra 2020 napísal:

Vstupujeme na cestu, ktorá bude takmer na isto najťažšou skúškou akej Amerika čelila od Občianskej vojny…

Kvôli stále zúriacej pandémii je pravdepodobné, že poštou bude voliť o desiatky miliónov Američanov viac ako pred tým a väčšina z týchto hlasov pôjde Demokratom. Vyzerá to tak, že väčšina republikánskych voličov bude voliť osobne v ďaleko väčších počtoch, ako tomu bude u voličov Demokratov. Môže sa teda stať, že vo volebnú noc získa Trump viacej hlasov. Možno očakávať, že sa v takom prípade vyhlási za víťaza.

Ale ako budú volebné centrály postupne zaplavované poštovými hlasmi nasledujúci týždeň až dva po volebnom utorku, výsledok volieb sa bude postupne meniť v Bidenov prospech. Trump neustále opakuje svojim nahnevaným podporovateľom tvrdenia, že voľba cez poštu bude podvodom a v prípade, ak Biden vyhrá, bude zaiste naďalej tvrdiť, že je obeťou podvodu Demokratov pričom svojich podporovateľov bude zvolávať protestovať do ulíc.

Kvôli tomu, že väčšina štátov – 34 – nebude rátať poštové hlasy, ktoré dorazia až po volebnom dni (aj keď mohli byť poslané 3. novembra), je možné, že sa obrovské množstvo hlasov, zrejme milióny, vôbec nezaráta. Keďže väčšina hlasov poštou bude pre Demokratov, tí by v takom prípade takmer určite vykrikovali o podvode poukazujúc na Trumpovu snahu podrývať schopnosť Poštovej služby spracovať množstvá volebných obálok.

Takže nech vyhrá ktokoľvek, porazená strana takmer určite obviní víťaza z podvodu a následne zaplaví ulice protestujúcimi občanmi – čo takmer určite vyprovokuje proti-protesty víťaznej strany, ktorá sa bude obávať, aby jej víťazstvo nebola ešte odňaté. V takomto už teraz vysoko-emotívnom stave amerického voličstva môžeme pokojne vidieť násilie veľkého rozsahu, konkurenčné skupiny strieľajúce jedna po druhej a oboch kandidátov samých-seba prehlásených za víťazov.

Nech sa stane čokoľvek, nebezpečenstvo pre našu Republiku bude pretrvávať, pretože podstatná časť národa môže vnímať deklarovaného víťaza za nelegitímneho…

https://nationalinterest.org/blog/2020-election/2020-election-looming-danger-america-heading-november-3rd-168556

 

 

+ + +

 

Netvrdím, že sa veci musia udiať práve takto. Podľa exitpolov by mal vyhrať Biden pomerne vysokým rozdielom /áno, viem, 2016&Hi(t)lary/.

Proste mi len tento starý zapadnutý a zabudnutý sen prišiel zaujímavý v podmienkach aktuálneho roku.

Toť vše…

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.