Založ si blog

Čo hovorí kartička „Epidémia“ z kartovej hry „Illuminati“ (1995) ?

Kedysi sa o kartovej hre s názvom „Illuminati“ hovorilo veľmi veľa – a to zvlášť v súvislosti s veľmi podivnou kartou (v celej sade ich je asi 400), ktorá akoby poukazovala na teroristické útoky z 11. septembra 2001, pričom… kartová hra dokázateľne pochádza z pred roka 1996.

Všetkých 400 kariet z hry je mimoriadne bizarných. Cítiť z nich nielen zlo a škodoradosť, ale až zúrivú zákernosť a čosi okultného a diabolského. Nech ich stvoril ktokoľvek, rozhodne urobil desivú, no zaujímavú prácu zároveň. Mnohé z kartičiek naozaj zapadajú do udalostí okolo nás podivným spôsobom. Ako napríklad taká karta s názvom „Epidémia“.

http://photos1.blogger.com/blogger/3157/1220/1600/epidemic.jpg

Tu je kartička vo vysokom rozlíšení: https://www.inwocard.com/cards/epidemic.html

Už obrázok na karte je šialený. Obsahuje:

– nápis „KARANTÉNA“

– rukavicu

– rúško

– červený kríž

– injekciu (vakcínu?)

– lieky

– vaky s telami

Ešte zaujímavejší je následný popisok pod obrázkom. Hovorí:

Pohroma! Toto je útok na zničenie nejakého miesta.

Toto nie je chvíľkový útok, iné skupiny môžu normálne zasahovať. Ak útok uspeje, cieľ je zdevastovaný. Tento útok však nemôže zničiť cieľ.

Zdá sa, že táto kartička hovorí, že epidémia a následná karanténa sú útokom na azda ekonomické zruinovanie zasiahnutého miesta (keďže cieľ nemôže byť zničený). Tento útok má byť pritom dlhodobejšieho rázu. Je to absolútne šialený popisok reálnej situácie, ktorú zažívame v roku 2021; vieme koľko malých podnikov bude opäť zruinovaných v čase, kedy si mohli na seba niečo zarobiť. Sme skutočne pod útokom tajnej okultnej sekty?

Kartička „Epidémia“, samozrejme, nie je jediná pozoruhodná. Inou „aktuálnou“ kartou zo série je tá s názvom… „Vedeckí alarmisti“. Tá zobrazuje muža v bielom vedeckom plášti vydesene ukazujúceho na pokusnú myš, ktorú drží v druhej ruke: https://www.inwocard.com/cards/science-alarmists.html

Pod obrázkom sa píše:

Diera v ozóne zvyšuje skleníkový efekt, naše potkany zomreli, naši experimentátori tiež nevyzerajú tak dobre a každých 35 sekúnd vyhynie ďalší druh!

Nerobte si starosti s detailmi. Nie ste vedci, nerozumeli by ste im. Len ich vezmite za slovo a panikárte…“

Sú drísty o „humanitárnej katastrofe“ – ktoré teraz denne počúvame – len recitovaním nejakej prihlúpej básničky z tajnej zapečatenej obálky? Kto, alebo čo skutočne stojí aj za slovenskými ukričanými virológmi a klimatológmi, ktorí svojimi rozhodnutiami a hysterickými výkrikmi ruinujú krajinu, ktorá ich zrodila a vychovala?

Zaujímavé sú tiež kúsky s názvom „Núdzové právomoci“, či „Stanné právo“. Obe hovoria o umelom zvyšovaní autoritárskej moci vlád práve na základe „núdzového stavu“. Nech už je pravda akákoľvek – nemôžem to neuviesť – slovenský národ sa musí znova obrátiť k Ježišovi a ku Márii; inak ho títo pseudookultní uctievači temných síl načisto zruinujú. Presne, ako uvádzajú.

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

Memorandum o potrebe zbližovania stredoeurópskych národov na báze národno-konzervatívnych hodnôt

30.10.2023

(vypracoval Matej Gavlák, 30.10. 2023) Na zachovanie našich starobylých národov je potreba zmena uvažovania a zmena taktiky stredoeurópskych národno-konzervatívnych síl. 1) Politická realita stredoeurópskeho priestoru a) Geopoliticky a historicky je stredná Európa do značnej miery jeden celok s veľmi podobnou mentalitou, podobnými problémami a podobnými [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.