Založ si blog

Technológie a evolučná teória: kruté božstvo a krvilačné náboženstvo

 

Nebudeš mať iných bohov, aby si sa im klaňal.

 

Slovenský národ opojený novými technológiami a všeozrejmujúcou darwinovou evolučnou teóriou (teóriou!), zriekol sa svojho Boha a svojho náboženstva, ku ktorým sa verne utiekal od príchodu istých bratov zo Solúna. Z technológií si namiesto toho urobil nové božstvo do ktorého vložil všetku svoju nádej a z Darwinovej teórie si urobil nové náboženstvo, do ktorého vložil všetku svoju vieru.

Slováci už prestali veriť, že sú božie deti a namiesto toho sa hrdo hlásia za potomkov potkanov a opíc, aj sa chovajúc ako zvieratá ešte aj dnes. Ako sa však dokázalo samo od seba stvoriť všetko z ničoho a živé z neživého o to sa nikdy moc nezaujímali. Hlavne, že už nemusia počúvať farárkov v kostole a katechétky na hodinách náboženstva.

Veď prijali náboženstvo vrahov a tyranov, ktorí si svoje veľkolepé plány na vyhladzovanie celých národov prebrali práve od Darwina – silnejší zničí slabšieho, tak to v prírode proste chodí. Toto ospravedlní všetko, každý podlý čin, každý zločin proti ľudskosti.

Áno, iste, v tomto momente budú posmievačikovia prstom ukazovať na kresťanov a hovoriť čosi o čarodejniciach a indiánoch. Lenže Kristus svojim učeníkom nepovedal, choďte do celého sveta a zabíjajte, ale choďte do celého sveta a ohlasujte. Kresťania chceli (a chcú) život večný pre každého, nie smrť pre každého. Naproti tomu Darwinovi bigotní fanatici vraždili z účelu. Im bolo jedno, či je človek dobrý a či zlý, veľký a či malý, muž, žena a či dieťa. Si Žid? Máš smolu. Silnejší zničí slabšieho, tak to v prírode proste chodí. Odmietaš komunistickú ideológiu? Máš smolu. Tak to proste chodí.

 

A toto stále trvá, len sa zmenila forma. Dnes už nemáme vyhladzovacie tábory, či gulagy (to je moc nápadné), no máme… potratárske kliniky. Žena nechce svoje dieťa? (pardon, mal by som povedať „fetus“). Máme riešenie. Tak to – podľa uctievačov darwinvoského náboženstva – v prírode proste chodí. Áno, sme zvieratá zo zvierat, tak sa aj chováme ako zvieratá – ako divé besnotou nakazené šelmy, ktorým už nie je nič sväté. A Záborská nech niekam radšej ťahá, len nech už neotravuje, babka jedna.

Naše náboženstvo nám to povoľuje, naši veľkňazi – vedci –nám to nezakázali, dokonca nám to odporúčajú.

Iste, aj teraz máme jedného vedca, ktorý vypol celú krajinu a nikto mu nič nemôže. Veď je „vedec.“

 

Božstvo Slovákov

Technológie sa stali novým božstvom nášho národa, ktoré vypudilo onoho starého a nudného Boha, ktorý stále len niečo prikazoval a zakazoval (nezabiješ…). Veď ako povedal sám veľký (komunista) Gagarin, keď sa vrátil z vesmíru: bol som tam hore a Boha som nevidel. Technológie sú fajn: všetky tie plejstejšníky, ifoníky, audinky (otrasné autá, mimochodom), hlúposti a kravinky.

Áno, technológie sú vskutku štedrým bohom (a autor uznáva, že má vďaka nim celkom pevný chrup!).

Technológie sú však v skutočnosti strašným božstvom – už zničili celé dve generácie ľudí. Aby nezničili aj tú tretiu, ktorá v nich najviac verila. Aby sa z malého roztomilého strážneho šteniatka nestala divoká posadnutá šelma, ktorá bude ničiť a trhať všetko, čo sa dostane pod jej mechanické laby, všetko, čo sa dostane do jej precízne vybrúsených železných zubov!

Áno, slovenský národ – vypudil si Boha a klaniaš sa šelme. Odhodil si pravé náboženstvo svätcov a učiteľov vlastného písma a prijal si falošné náboženstvo vrahov a tyranov. Prestal si sa modliť a začal si vykonávať potraty.

Zamysli sa nad sebou.

Skutočný Boh sa na toto už dlho dívať nebude.

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:18

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.