Založ si blog

Slovensko: prepadávajúca sa krajina, kde tento rok ešte nebolo verejnej omše

V podstate presne pred rokom som na tomto blogu uverejnil článok s názvom Temné proroctvo o zavretých kostoloch z roku 1880 (apríl 2020). Proroctvo je z knihy „Catholic Prophecy“ od Yvesa Duponta, ktoré hovorí, že keď Francúzsko „prestane vykonávať verejné omše… vtedy sa udeje veľká pohroma.“

 

Sestra Marianne (1880)

Tak dlho, ako budú verejné modlitby pokračovať, nič sa diať nebude. Ale príde čas, kedy verejné modlitby prestanú. Ľudia si povedia: „veci zostanú také, ako sú.“ Vtedy sa udeje veľká pohroma. Toto nešťastie bude pozostávať (z)… veľkých súžení vo veľkomestách Francúzska (a) strašného masakru v jeho hlavnom meste, Paríži. Počas bojov budú ľudia počuť zvuk diel deväť líg vzdialených (44 kilometrov).

zápis sestry Marianne ďalej pokračuje:

Pred vojnou budú zlí všetkému vládnuť. Vo svojej moci sa budú dopúšťať všetkých možných ziel , ale nie toľkých, koľkých by si želali, pretože nebudú mať dostatok času. Dobrí a verní katolíci, ktorých bude len málo, budú stáť pred úplným zničením, ale zásah z neba ich zachráni.

 

Culleton, „Prophets and Our Times,“ s. 180

 

Tento článok je jeden z tých úspešnejších príspevkov na blogu s viac ako 12 tisíc pozretiami.

Aj vo svojom ďalšom článku s názvom Nech si len slovenský národ zakazuje omše koľko len chce… ale nech nečaká, že sa bude mať ešte niekedy dobre (október 2020) som poukázal na to, že vojny a choroby sa v našich dejinách vždy riešili aj skrze modlitby, procesie a odprosovanie.

Naši predkovia verili, že to Pán Ježiš a Panna Mária ich zachránili od moru, Mongolov aj Turkov, preto na každom viditeľnejšom chodníčku stojí nejaká malá kaplnka, preto sú v centrách miest popri komunistických pamätníkoch tiež morové stĺpy so svätou Pannou týčiacou sa nad námestiami.

Alebo máme aj druhú možnosť: nechať kostoly zatvorené a naďalej si hovieť v hriechoch… ale v takom prípade nečakaj, slovenský národ, že sa ešte niekedy budeš mať dobre.

 

Ako vidno, ani po roku sa situácia Slovenska vôbec nezlepšila – len sa zhoršuje – presne, ako som varoval. A dôvod: v prvom rade všadeprítomný hriech a zavreté kostoly.

Inak povedané: obeta vykonávaná vo svätých omšiach má priamy dopad na šťastie/nešťastie krajiny. A Slovensko sa toho práve stáva svedkom na vlastnej koži.

Sme azda jediná krajina v Európe, kde v roku 2021 ešte nebolo verejnej svätej omše. Bolo nám povedaných tisíc dôvodov prečo nie omše – starčekovia, spolupatričnosť, kostol – najhoršie miesto na šírenie covidu (hahaha) atď. A všetci – teda najmä tí, čo do kostola aj tak nikdy nechodia – tlieskali.

 

A kde sme dnes, ha?

Sme najhoršia krajina v postihnutí covidom v celej Európe. A nie, na náhody naozaj neverím.

 

Robíme presný opak toho, čo by nám radili naši deduškovia a babičky, úplne presný opak. Odkopli sme Boha, nuž tancujú tu všetci diabli.

Sme politicky najmenej stabilná krajina v Európe (alebo aspoň EÚ). A nie, na náhody naozaj neverím.

 

Kým Slovensko opäť nezačne uctievať Boha a prosiť samo za seba v kostoloch, situácia sa nezlepší – bude sa len a len zhoršovať. Politicky, ekonomicky, zdravotnícky. Koniec koncov:

Veď Francúzsku je pre zavreté kostoly sľúbená občianska vojna!

Naozaj to chceme zahnať až takto ďaleko aj tu? Naozaj sa chce Slovensko tváriť, že Boha niet? Naozaj chce svoje dejiny a kultúru hodiť cez palubu len tak? Ale pred pravdou neutečie – Boh skutočne existuje, a keď ho z krajiny vyženieme, príde diabol. Vlastne, možno už tu je.

 

Či už sme zabudli na všetky tie zázraky – či už z zázračné uzdravenia z Lúrd, stigmy Pádra Pia, slnečný zázrak vo Fatime, zázrak svätej Jany z Arku, videnie Neba a pekla počas klinickej smrti; doloženú predpoveď Pia X Karolovi I., že bude cisárom Rakúsko-Uhorska aj keď vôbec nebol v poradí; biblické predpovede o Izraeli – že bude roztrúsený, no nakoniec znovu obnovený…

Presne tak: keby bolo kresťanstvo falošné, keby Ježiš Kristus neexistoval, alebo nebol Bohom, nič z toho by sa nemohlo udiať.

Tak sa už konečne prestaňte hrať na to, že neexistuje nič iné len pominuteľná hmota. Sú to falošné idey a dejiny to potvrdzujú.

 

Nečakajte, že sa budete mať dobre, keď ste odopreli Bohu svoju úctu, ktorá Mu náležite patrí, keď ste Mu zavreli Jeho chrámy, keď sa opovažujete rehotať z Jeho svätej Matky. Nebudete sa mať dobre. Budete sa mať veľmi zle.

Dožijete sa leda tak revolúcie, nepokojov, nestability (tá už tu je) a občianskej vojny, lebo to robia diabli, keď ich niekto pozve do svojej krajiny. Presne tak, ako to momentálne robí Slovenská republika.

Ľudia sa musia opäť obrátiť k Bohu, už je najvyšší čas!

 

Ešte okolo roku 2015 sa mi snívalo, že som videl nočnú Žilinu (pochádzam neďaleko) ožiarenú plameňmi – mesto si podpálili sami jeho obyvatelia rabujúci obchody…

Nie, ani slovenské mestá a dediny sa nevyhnú katastrofe, ak budú aj naďalej odmietať Boha a porušovať Jeho prikázania.

 

OTVORTE KOSTOLY!

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.