Založ si blog

Udalosti v Amerike už môžu priamo súvisieť s fatimskými proroctvami

Fatimské a ďalšie katolícke proroctvá predpovedajú, že ak sa ľudstvo nenapraví a ak pápež nezasvätí Panne Márii Rusko, ľudstvo okúsi Boží trest. A „bičom všetkých národov“ má byť práve nikým nezastavené Rusko.

 

Celý tento blog pravda sa venuje predovšetkým oným katolíckym proroctvám o „veľkej invázii z Ruska.“ Tie proroctvá sú natoľko rozšírené, že už defacto tvoria akúsi vlastnú katolícku undergroundovu kultúru. Pochádzajú zo všetkých možných období od všetkých možných svätcov či katolíckych laikov a vždy rozprávajú práve tento príbeh. A síce, že „nad Chrámom svätého Petra bude viať ruská vlajka.“ Tieto proroctvá sú dobre zdokumentované v dvoch knihách a to „Catholic Prophecy“ od Yvesa Duponta a „Prophets and Our Times“ od otca Geralda Culletona. Zoznam niektorých najdôležitejších článkov, ktoré spomínané proroctvá priamo obsahujú je na konci tohto článku.

 

Avšak najdôležitejšie, najznámejšie a zároveň najviac zatajované a zaznávané je proroctvo z malého portugalského mesta Fatima, kde sa v roku 1917 zjavila trom pastierikom Panna Mária. Jej správa bola zhruba takáto:

Ľudstvo je už príliš hriešne ( v roku 1917!)

Pápež musí zasvätiť Rusko Máriinmu Nepoškvrnenému srdcu

Ak sa ľudstvo neobráti a ak nebude Rusko zasvätené, Rusko „rozšíri svoje bludy do celého sveta,“ „pápež bude veľmi trpieť“ a „mnohé národy budú zničené.“

 

Článok „Zasvätenie Ruska – naozaj k nemu došlo?“ prevzatý z webu Fatima.org a tu publikovaný v roku 2016, hovorí:

 

Zasvätenie Ruska 25. marca 1984 nebolo úspešné?

Nie. Sama sestra Lucia v roku 1985 pre jedny noviny povedala, že zasvätenie neuspokojilo Pannu Máriu, pretože „sa na ňom nezúčastnili biskupi a vôbec nebolo spomenuté, že ide o Rusko.“ V ten deň bol zasvätený svet ako taký, bez špecifického pomenovania Ruska. Aj Svätý otec sa nechal počuť, že ľud Ruska stále čaká na „svoje zasvätenie a obrátenie.“ Tieto slová sa objavili vo vatikánskych novinách L´Osservatore Romano.

 

Zasvätenie sveta z roku 1984 teda nenaplnilo požiadavky Panny Márie Fatimskej?

Nie. Požiadavka, ktorá bola daná sestre Lucii znela, že Rusko musí byť zmienené.

Ohľadom zasvätenia, čo je teraz to najakútnejšie?

Naša pani nás varovala: ´Ak nebude Rusko zasvätené môjmu Nepoškvrnenému srdcukrajina rozšíri svoje bludy do celého sveta, spôsobí vojny a prenasledovanie Cirkvi. Dobrí budú usmrtení, Svätý otec bude veľmi trpieť a mnohé národy budú zničené.´

Budeme svedkami zničenia mnohých národov, ako to hovorí proroctvo z Fatimy. To naozaj musíme čakať na to, až sa toto udeje? Pozrite sa okolo seba: úpadok morálky, chaos vo svete, nepokoje … Len obyčajná obozretnosť nám našepkáva, že nesmieme čakať už ani chvíľočku so zasvätením Ruska, a len Ruska, Nepoškvrnenému srdcu Panny Márie.

 

https://mpgavlak.blog.pravda.sk/2016/04/22/zasvatenie-ruska-naozaj-k-nemu-doslo/

 

 

Ako s Fatimou 1917 súvisia udalosti z USA 2021?

 

Katolícky filozofi zaoberajúci sa týmito proroctvami, medzi nimi aj sám Yves Dupont, si veľmi rýchlo uvedomili, že tieto proroctvá istým spôsobom nedávajú zmysel: chýbala v nich totiž akákoľvek zmienka o USA. Yves Dupont svoju knihu spísal v roku 1950, kedy bola Amerika po 2. svetovej vojne na vrchole svojej moci.

Nemožno tiež zabudnúť, že nemalé vojská zadržiavali Američania v Európe aj po vojne v prípade sovietskej invázie na západ. Tak ako je teda možné, že sa o USA katolícke proroctvá vôbec nezmieňujú? Mohli by Američania na základe nejakej dohody prenechať Rusom celú Európu? To asi nie. Mohli by byť v tejto vojne tak rýchlo porazení, že by sa stali proste irelevantnými? To asi tiež nie.

 

A tak sa v týchto katolíckych kruhoch ujal viac-menej vydedukovaný názor, že Amerika bude mať v tom čase svoje vlastné problémy.

 

V roku 2016 som však v článku s názvom „Katolícke proroctvá varujúce pred dočasným návratom komunizmu“ predsa len uviedol jedno veľmi výnimočné proroctvo, ktoré Ameriku priamo zmieňovalo:

 

John Mariani

 

„Prosím, modlite sa za Ameriku. Pán mi povedal: ´… mnoho demokratických štátov po celom svete čaká kolaps. Začne sa to v Spojených Štátoch Amerických, potom budú nasledovať štáty Európy. Dal som týmto krajinám slobodu, ale ony zneužili svojej slobody tým, že porušovali moje prikázania. Kvôli tomuto budú zničené. A budú ruinami až dovtedy, kým sa ľudia opäť neobrátia ku mne. Potom tieto národy opäť oživím. Ale kým sa tak nestane, zostanú mŕtve. A komunizmus sa opäť vráti na svet.´“

https://mpgavlak.blog.pravda.sk/2016/07/29/katolicke-proroctva-varujuce-pred-docasnym-navratom-komunizmu/

 

Toto konkrétne proroctvo je tiež zaujímavé v tom, že sa dopĺňa sa inými proroctvami, ktoré vyslovene zmieňujú nepokoje/revolúcie/občianske vojny v niektorých európskych štátoch, hlavne Francúzsku a Taliansku. Revolúcie v Paríži a najmä Ríme, „kedy pápež utečie nevedno kam,“ už majú byť priamym predtextom veľkej ruskej invázie. (Zoznam týchto článkov na konci).

V septembri 2020 som v inom článku s názvom „Súčasné katolícke proroctvá varujúce pred ruskou inváziou“ uviedol ďalšie zaujímavé katolícke predpovede, ktoré zrejme/zjavne odkazujú na USA:

 

Panna Mária Luz de Maríi 21. mája 2018

Drahé deti, žijete bez toho, že by ste si uvedomovali ako blízko sa nachádzate veľkým udalostiam, ktorým budete musieť čeliť. Mier, ktorý bol podpísaný, nie je pravý, na Môj veľký smútok. Mocný muž chce dominovať svetu ; takže orol, ktorý všetko sleduje zvrchu a túži dominovať nad úplne všetkým, padne (zjavne USA); pretože kto si myslí, že môže vládnuť nad všetkým, (v skutočnosti) nevládne nad ničím. Mimo to, medveď (Rusko) môže lapiť orla, keď ten spadne zo svojho piedestálu. Nezabúdajte, že tí, ktorí podpisovali spojenectvá, ich porušia a z priateľov sa stanú nepriatelia.

 

Pán Ježiš Luz de Marií január 2009

Krajina severu (USA) padne kvôli pýche svojich predstaviteľov. Krajina strestá samú seba a pri jej zúfalom pokuse znova povstať sa zapredá inej (krajine) takým spôsobom, že sa komunisti (Čína a Rusko) spoja a zdevastujú množstvo krajín až kým nedosiahnu krajinu severu.

https://mpgavlak.blog.pravda.sk/2020/09/01/sucasne-katolicke-proroctva-varujuce-pred-ruskou-invaziou/

 

Ako vidno, tieto predpovede už priamo spájajú pád Ameriky s ruskou inváziou. Tieto proroctvá defacto priamo prepájajú možný pád Spojených Štátov v blízkej budúcnosti s fatimskými proroctvami.

 

 

Veľký ruský plán podľa A. Ďugina

Aleksander Ďugin je známy ako „Putinov Rasputin.“ V roku 1997, dva roky pred tým, než sa dostal Putin k moci, napísal knihu s názvom „The Foundations of Geopolitics.“ Youtuber Roger James Hamilton túto knihu prečítal a vo svojom videu porozprával o Ďugin-Putinovom 40-ročnom masterpláne. Podľa pána Hamiltona obsahuje onen „masterplan“ päť bodov, z ktorých sa tri už naplnili a štvrtý sa pravdepodobne deje. Podľa Ďuginovej práce je finálnym cieľom Ruska vytvorenie akéhosi superštátu s názvom Eurázia s hlavným mestom Moskvou. Samozrejme, západnou hranicou Eurázie má byť Atlantický oceán…

 

Tých päť bodov opísaných Ďuginom ešte v roku 1997 (!) v knihe „The Foundations of Geopolitics“:

1)Invázia do Gruzínska – vďaka nej získa Rusko prístup k Čiernemu moru

2)AnexáciaKrymu – na zabezpečenie efektívnej kontroly Ukrajiny, „brány do Európy“

3)Oddeliť Veľkú Britániu od zvyšku Európy

4)Roznietiť rozdelenie a chaos v USA a Británii

5)Vytvorenie Eurázie

 

Celé video youtubera Rogera Jamesa Hamiltona pridané na youtube 31.8.2020 si môžete pozrieť tu („masterplan“ zhruba okolo 2. minúty): https://www.youtube.com/watch?v=rfjZgdQsr6s&t=503s

 

 

Svedectvo československého komunistického generála

 

Československý komunistický generál Ján Šejna utiekol do Ameriky v roku 1968 a tam napísal knihu s názvom „We will bury you“ – „Pochováme vás“ (slávny výraz N. Chruščov na pôde OSN smerom k Západu). Ja som túto knihu čítal a v júli 2016 som tu na blog o nej napísal svoj vlastný článok. Šejna opisuje obdobné veci o akých sa zmieňoval aj Ďugin. Z môjho článku:

 

Hlavným plánom pre Britániu bolo … postupná izolácia ostrova od kontinentálnej Európy.

 

„Sovieti verili, že v roku 1970 bude hospodárska a sociálna situácia v Británii už tak zúfalá, že by bolo možné v krajine vyvolať krízu a kolaps národnej morálky. Nestabilitu plánovali vyvolať zavraždením vybraného britského politika.“

We will bury you, str. 125

 

Ak by sa Británia vzdialila od Európy, napr. tým že by odmietla vstúpiť do Európskeho hospodárskeho systému, kremeľskí plánovači vedeli, že by im to veľmi uľahčilo vojenské ovládnutie kontinentálnej Európy bez toho, že by riskovali ďalší svetový konflikt, či použitie nukleárnych zbraní.

 

Sovieti nechceli viesť vojnu s Amerikou. Nieže by ju mali tak radi, ale opäť len preto, že im to tak radila ich vojenská doktrína. Jej cieľom bolo nastolenie jedného komunistického superštátu, avšak to by sa nemohlo udiať, keby bol ZSSR príliš oslabený, či dokonca zničený.

 Museli ísť na to teda inak. Vždy mali eminentný záujem o osobu prezidenta USA. Práve prezidenta vnímali ako najväčšiu slabinu štátu.

https://mpgavlak.blog.pravda.sk/2016/07/04/ako-ceskoslovensky-general-v-roku-1968-odhalil-kremelske-spiknutie-voci-zapadu/

 

Panna Mária – napríklad aj prostredníctvom Pedra Régisa – neustále vyzýva ľudstvo, aby sa obrátilo. Možno už je naozaj najvyšší čas. Možno už naozaj nastáva naša „posledná hodina.“

 

EDIT

Sestra Lucia verila, že Amerika padne

Sama sestra Lucia – jedno z troch detí z Fatimy – sa v roku 1946 vyjadrila pre profesora Williama Walsha, autora knihy „Our Lady of Fatima,“ že sa „všetky štáty stanú komunistickými“ a že sa „to týka ja USA.“ Z článku z portálu LifeSite z 9.júna 2020:

Sestra Lucia povedala profesorovi Walshovi:

„Naša Pani chce, aby pápež a všetci biskupi sveta zasvätili Rusko jej Nepoškvrnenému srdcu vo vybraný deň. Ak sa to udeje, ona obráti Rusko a bude mier. Ak sa to neudeje, bludy Ruska sa rozšíria do každej krajiny vo svete.“

„Znamená to,“ opýtal sa následne Walsh, „podľa vášho názoru, že každá krajina, bez výnimky bude zdolaná komunizmom?“ A sestra odvetila: „Áno.“

Prekladateľ rozhovoru, otec Manuel Rocha, neskôr vypovedal, že sa Walsh explicitne opýtal na Spojené Štáty Americké: „aj Amerika?“ Na čo sestra Lucia opäť odvetila: „Áno.“     

https://www.lifesitenews.com/blogs/fatima-seer-lucia-believed-usa-would-become-communist-without-marian-consecration-of-russia

 

 

Zoznam článkov pojednávajúcich o proroctvách o ruskej invázii:

Tretia svetová vojna v proroctvách 3: Víťaz od Západu

Bude za Františka I. zničený Rím tak, ako to predpovedá proroctvo sv. Malachiáša?

Varovné proroctvá Bruna Cornacchiolu najmä (ale nielen) pre Cirkev

Katolícke proroctvá varujúce pred dočasným návratom komunizmu

Súčasné katolícke proroctvá varujúce pred ruskou inváziou

Pedro Régis – Rozzúrený medveď… sa dostane do Ríma

O pápežovi Františkovi je predpovedané, že utečie z Ríma počas veľkej revolúcie

Príručka, ako sa zachovať počas nukleárneho a chemického útoku

10.04.2024

V období studenej vojny boli výcviky prežitia nukleárneho či chemického útoku vcelku bežnou praxou na školách a v zamestnaniach. Dnes však žijeme v dobe, kedy sa o podobných veciach už takmer 30 rokov nehovorí a tak nikto presne nevie, ako by sa mal v prípade podobných katastrofických scenárov zachovať. Možno by preto bolo dobré si nejaké veci pripomenúť. [...]

Nové predpovede odborníkov naznačujú, že budúca veľká vojna sa bude nápadne podobať na tú opísanú v katolíckych proroctvách

18.01.2024

Jedným skutočne zaujímavým kanálom na youtube je ten s názvom Whatifaltist, ktorý prevádzkuje kanadsko-americký polyhystor Rudyard Lynch. O kanály som písal v súvislosti s jedným jeho videom o prínose kresťanstva pre civilizácie: „Kresťanstvo upadá kvôli svojej otvorenosti voči nekresťanskému svetu a snahe odbúravať aj posledné povinnosti“ – (christianitas.sk) V [...]

Do blízkosti Zeme sa rúti „rozpadnutá kométa“ nie nepodobná tým z katolíckych proroctiev

31.10.2023

Jedným zo znamení veľkého Božieho trestu na túto skazenú generáciu – nukleárnej 3. svetovej vojny – má byť podľa katolíckych proroctiev aj akási „rozpadnutá kométa“, ktorej úlomky budú dopadať na Zem. Médiá priniesli správu, že veľmi podobný objekt sa práve rúti do našej Slnečnej sústavy. Kométy vždy boli znamením Božieho trestu Každý deň [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.